Trači

Paparaco lov: Melina Džinović je zapustila vilo

Avtor: kš

Vsi regionalni mediji so nedavno poročali, da se Haris Džinović ločuje od soproge Meline in to po kar 22 letih skupnega življenja.

Melina je obdržala svoj džip
Foto: Paparaco lov

Pred kratkim so v javnost prišle informacije o zasebnem življenju slavnega para, viri blizu družine pa so razkrili, da Haris in Melina že nekaj časa ne živita skupaj. Govori se tudi, da sta oba že nova partnerja, Regionalni mediji sicer navajajo, da sta se zakonca dogovorila za sporazumno ločitev.

Kaj pa denar?!

Premoženje, ki je bilo pridobljeno med njunim razmerjem, ostaja torej v rokah glave družine, torej v rokah priljubljenega glasbenika. Melina pa si bo najbrž zagotovila prestižno nepremičnino v luksuznem naselju.
"Čeprav se ločujeta, Melina in Haris odlično funkcionirata. Predvsem sta starša, nato prijatelja.

Ostala naj bi dobra prijatelja
Ostala naj bi dobra prijatelja
Paparaco lov

O vsem sta se zlahka dogovorila, Melina pa lahko živi, kjer koli želi. Ni pomembno, ali je to njun dom v Bosni in Hercegovini ali tukaj v Beogradu. Vendar se je odločila, da si bo kupila stanovanje v priljubljenem naselju, pri tem pa jo Haris podpira in ji bo tudi finančno pomagal. Še vedno se ni odločila za konkretno lokacijo. Tudi džip, ki ga vozi, ostane njej na uporabo,” trdi vir, ki ga povzema spletna oddaja Paparaco lov.

Paparaco lov je šel na lov ... 

Ekipa oddaje "Paparaco lov" namreč že nekaj časa natančno spremlja oblikovalko, kot je videti na posnetku, ki so ga sedaj objavili, Melina že nekaj časa živi v enem od hotelov v Beogradu. Najprej so ujeli Melino, medtem ko je še živela v družinski vili na Senjaku. Oblikovalka se je takrat sestala z neznano žensko, ustavili sta se v restavraciji hitre hrane, parkirali sredi ceste in jedli v avtomobilu. Vozili sta se po mestu, nato pa se je Melina vrnila na Senjak.
Na dan, ko je bila objavljena novica o ločitvi, je Melina odšla do enega od hotelov, kjer je očitno našla začasno bivališče. Naslednji dan je odšla v fitnes v popoldanskih urah in se nato vrnila v hotel, Jovana Joksimović pa jo je med dnevom obiskala.

Skratka, videti je, da čeprav se je par ločil, je njun odnos še zmeraj korekten in tako je tudi prav!