Trači

Pevec je uničen! Do smrti povozil žensko.

Avtor: kš

Znani rock glasbenik Đorđe David je doživel hudo prometno nesrečo na avtocesti Kumanovo - Mejni prehod Tabanovce v Severni Makedoniji, v kateri je, na žalost, ena oseba izgubila življenje.

Đorđe David je povsem pretresen.
Foto: IG

V nesreči so bila udeležena tri vozila, med njimi tudi avtomobil priznanega pevca in člana žirije oddaje Zvezde Granda.

Nesreča ga bo zaznamovala za vedno.
Nesreča ga bo zaznamovala za zmeraj.
IG

V teh težkih trenutkih je Đorđe David prejel podporo številnih kolegov in učencev iz "Zvezda Granda". Mladi pevec Žarko Madžić, ki mu je bil Đorđe David mentor, je izrazil svoje sožalje in podporo. Povedal je, da je poskušal stopiti v stik z Đorđem, vendar se mu ta ni oglasil.

V ekipi Zvezde Granda.
V ekipi Zvezde Granda.
IG

“Klical sem ga včeraj večkrat, a se mi ni oglasil. Vem, kakšen človek je in kakšen ugled ima, verjamem, da je popolnoma zmeden in da ga zdaj vsi kličejo,” je povedal Žarko. In potem je še poudaril: “Slabo vreme, nesrečne okoliščine, usoda, kdo ve, kaj še... Kot voznik in pogost udeleženec v prometu vem, da če se zgodi to, kar se je zgodilo Đorđu, voznik ni odgovoren. Poleg tega ni imel niti kapljice alkohola, niti drugih substanc, kar je značilno za Đorđa. Kolikor sem prebral njegovo izjavo in obvestilo tožilstva, je naletel na prometno nesrečo in na žensko, ki je hodila po avtocesti, tako da ni kriv. Verjamem, da Đorđe v tem trenutku čuti moralno in čustveno odgovornost. Zagotovo ni imel namena ubiti ženske, a se je, na žalost, zgodilo. Vem, da bo s tem živel zelo težko. To pusti resne posledice, povoziš psa in ti ni vseeno, kaj šele človeka. Kako bo živel s tem, ve le on... Ampak sem prepričan, da se bo potem posvetil svojim kandidatom, nadaljeval z vajami in tako poskušal preusmeriti misli in najti tolažbo. Obstajajo ljudje, ki ga cenijo in spoštujejo in ki mu bodo pomagali prebroditi težke trenutke. Močan je, prenesel bo vse, kar se dogaja, a sem prepričan, da ga bodo v trenutkih samote te misli preganjale. Vsakega normalnega in vestnega človeka bi to prizadelo in zmedlo, nihče ne more biti imun na te stvari. A verjamem, da bo zmogel prebroditi vse to,” je zaključil prijatelj.