Trači

Poglejte, kakšna je bila, ko je imela 90 kg!

Avtor: kš

Seksi starleta Aleksandra Subotić, ki na Instagramu navdušuje s svojimi razgaljenimi fotografijami, se je odločila, da bo povedala pravo resnico. Z zadnjo objavo je sprožila pravi cunami komentarjev, a vseeno uspela narediti precej dobro reklamo za shujševalni program!

Aleksandra Subotić
Foto: Instragram

Ob fotografijo pa je zapisala:

Čeprav sem bila celo življenje vitka, sem žal, tako kot večina ljudi, vstopila v življenjsko fazo, v kateri sem se v manj kot 6 mesecih zredila za več kot 20 kg (iz 62,63 na celo 90 kg) – bila sem žalostna in nesrečna in tolažbo sem našla v hrani - v tistih trenutkih me je hrana pomirjala, hkrati pa sem padla v še večjo depresijo, saj sem poleg nezadovoljstva s svojim življenjem postala nezadovoljna tudi s svojim videzom in to je začelo vplivati ​​na moje duševno in fizično zdravje ...

aleksandra-subotić
Aleksandra Subotić - prej in zdaj
Instragram

... Na tej poti mojega uničenja in zatona se je na neki točki pojavila moja mama @ifbb_pro_ljuba_pantovic, ki je poleg mame tudi CERTIFICIRANA NUTRICIONISTKA in VEČKRATNA ŠAMPIONKA v Body fitnesu ter s svojim znanjem in strokovnostjo pomagala, da sem izgubila vse nabrane kilograme, s pomočjo njenega programa se je moja koža napela in se vrnila na svoje mesto, postala sem psihično močnejša - spoznala sem, da zmorem vse in da lahko izgledam točno tako kot si želim in ….

aleksandra-subotić
Ženska, ki ji je pomagala do uspeha ...
Instragram

Seveda so se pod fotografijo pojavili komentarji tipa: Prej si zgledala kot ženska, sedaj si plastična, kot vse ostale … Lepša si bila takrat, ko si bila bolj naravna … in podobni.

Aleksandra, ki je med drugim tudi skrbna mamica, pa se s takimi komentarji očitno ne obremenjuje preveč in nadaljuje svojo pot.