Trači

Poglejte, s kom je šel Haris na večerjo!

Avtor: kš

Na družbenem omrežju Instagram je objavljena fotografija bosanske glasbene zvezde, Harisa Džinovića, v družbi makedonskega pevca Bojana Jovanovskega, ki je širši javnosti bolj znan kot Boki 13.

Haris Džinović in Boki 13 sta se po več kot desetletju znova srečala na večerji, kjer sta uživala v dobri hrani in prijetnem pogovoru ...
Foto: ig

Oba sta uživala v večerji in prijetnem pogovoru, Boki pa je k fotografiji dodal sporočilo: "Po več kot desetih letih se nocoj družim s svojim dragim prijateljem Harisom Džinovićem. Lepa večerja in pogovor, neprecenljivi trenutki," je zapisal makedonski šovmen.

Haris Džinović je ves čas v središču pozornosti, tako ali drugače.
Haris Džinović je ves čas v središču pozornosti, tako ali drugače.
ig

Na robu smrti?!

Spomnimo, Bojan Jovanovski, znan tudi kot Boki 13, je nedavno prišel iz zapora, kjer je preživel štiri in pol leta, več o tem pa je povedal nedavno v nekem podcastu: "Preživel sem kalvarijo, ki bi jo redki zmogli. Čeprav na zunaj sem videti zdrav, imam težave z notranjimi organi, lahko me nenadoma oblije huda slabost, manjka mi del organa, prejemam terapije. Od smrti me je ločilo le 20 minut, tam, kjer sem bil, so me nujno operirali.

Po štirih in pol letih za rešetkami se Boki
Po štirih in pol letih za rešetkami se Boki 13 vrača v javno življenje z iskrenimi izpovedmi o preizkušnjah v zaporu.
ig

Med tem pogovorom moram vzeti dva do tri odmore, da jem, saj moram jesti na vsake dve do tri ure. Zaradi terapije so nekateri deli mojega telesa deformirani. Ne glede na to, kaj sem doživel, moram pozdraviti odločitev sodišča. In dejstvo, da so me dobro varovali, ko sem bil operiran," je povedal Jovanovski za "Lavarov podcast".