Trači

Prva operacija je opravljena, čaka ga še druga

Avtor: kš

Darko Lazić se sooča z novimi težavami, ima hude bolečine ...

Darko Lazić
Foto: Instagram

Darko Lazić se je podvrgel operaciji zategovanja kože. V naslednjem obdobju se mora umiriti, njegova izbranka Katarina pa zelo skrbi zanj, kar je včeraj pokazala tudi s fotografijo na Instagramu, medtem ko Lazića pa kmalu čaka še ena operacija.

Prva operacija šla kot po maslu

Katarina ga je fotografirala v postelji, medtem ko je večerjal, ob tem pa je zapisala: "Povej mi, da te žena obožuje, ne da bi mi dejansko povedal, da te žena obožuje".

"Darko je bil operiran, poseg je bil uspešen. Zdaj sledi počitek in okrevanje za tri tedne. Po premoru nadaljuje z nastopi in snemanji pesmi in videospotov za novi album, ki bo kmalu izšel, in prepričana sem, da se bo njegov trud obrestoval in da bodo ljudje, ki radi poslušajo njegovo glasbo, navdušeni nad novim albumom in vsako pesmijo, ki bo na njem," je medijem povedala Kaća (Katarina)

Posledice nesreče

Darko že nekaj časa hodi vse bolje ... Več let se ni mogel v celoti opreti na nogo, poškodovano v prometni nesreči. Bal se je teči, vendar so redni treningi okrepili mišice in zdaj ne le da lahko stoji na nogi, ampak čuti tudi moč in stabilnost. Vendar obstaja velik problem - rame

"Hrbet in levo rame sta mi povzročala težave, vendar v primerjavi z vsem ostalim to ni bilo toliko moteče. Lepo sem se okreval, vse je bilo, kot mora biti, vendar zdaj, ko sem začel trenirati, vidim, da ne morem premikati roke ... Vse me boli," je Darko povedal v intervjuju za Republiko.

Darko je še dodal, da se očitno nekaj ni zaraslo, kot bi moralo, zato so mu zdravniki svetovali, naj opravi podroben pregled, nato pa še operacijo, ki pa jo že dolgo odlaša.

Spomnimo, Darko Lazić se je nekoč podvrgel operaciji zmanjšanja želodca, po kateri je močno shujšal. Izgubil je 109 kilogramov, nato pa se je odločil, da zategne odvečno kožo, ki je ostala na njegovem telesu. "Izgubil sem veliko kilogramov in zaradi tega mi koža povsod visi. Moram čim prej na operacijo zategovanja, kmalu bom vse to rešil," je tik pred operacijo povedal pevec ... No, sedaj ko je to mimo, ga čaka še operacija ramena.