Trači

Rada Manojlović - 20.000 evrov v eni uri!

Avtor: kš

Pevka Rada Manojlović, znana po svojem izjemnem glasu, je nedavno razkrila podrobnosti o svojem največjem zaslužku, ki ga je prejela na poroki. Dogodek, ki se je odvijal v Tutinu, je postal znan po tem, da je Rada v samo eni uri zaslužila neverjetnih 20.000 evrov.

Rada Manojlović
Foto: IG

Rada, ki je bila izbrana za nastop po želji mladoporočencev, je s svojim nastopom navdušila tako mladoporočenca kot svate. Kljub temu, da je bila vsota napitnine visoka, je Rada poudarila, da je za njo najpomembnejše, da so se vsi prisotni odlično zabavali. "Bilo je noro in nepozabno," je opisala veselje.

Lepotička se je rodila na vasi, v precej revni družini.
Rada Manojlović
IG

Mladoporočenca, ki sta živele v Nemčiji, sta se odločila za tradicionalno bošnjaško poroko v svojem rojstnem kraju Tutinu. Rada je izrazila svojo hvaležnost, da so jo izbrali za del njihove posebne priložnosti. "To sta čudovita mlada človeka in res je videti, kako zelo se ljubita.”
Čeprav Rada ni želela razkriti natančnega zneska, ki ga je zaslužila, je njena zgodba o največji napitnini prišla vsem na uho in Rada je pač morala spregovoriti.