Trači

Rada Manojlović išče moža!

Avtor: kš

"Želim se poročiti, nočem več spati sama. Pogrešam ljubezen ... Tega pa se najbolj bojim!” je povedala za srbski Kurir.

Rada Manojlovi
Foto: ig

Znano je, da je Rada Manojlović že leta brez partnerja in da se je popolnoma posvetila svoji karieri. Zdaj je postavna pevka prvič razkrila za srbski Kurir: "Bojim se samote in menim, da je čas za poroko."

Na novinarsko vprašanje, če je zaljubljena, je odgovorila: "Trenutno nisem, vendar menim, da ko se bo to zgodilo in ko bom začutila, da je to to, si bom tako zaželela resnejših stvari. Ne bi rada preživela življenja sama, bojim se samote in mislim, da je zdaj čas za poroko in družino. Ko se vrnem z nastopa domov in se uležem v električno posteljo, svojih pesmi pač ne morem objeti. Uspeh in publika so izpopolnjujoči, vendar če nimaš s kom deliti tega, kaj potem vse to pomeni? Sem pridna delavka, prej tega nisem tako čutila, ker sem bila nenehno v nekem vrvežu. Zahvaljujem se za zanimanje publike zame, vendar pogrešam družino in ljubezen."

Pevka priznava, da ji je fizični videz izjemno pomemben in sanja o moškem, ki bo prevzel del njenih
Rada Manojlovi
ig

Novinar jo je potem vprašal: “Veljate za eno najlepših in najprivlačnejših pevk, zakaj ste še vedno sami?”

"Problem je samo v meni. Lepo mi je dedek rekel po prvem, drugem, tretjem: 'Če ti noben ni prav, potem je problem v tebi.' Očitno sanjarim ... Leta pritiskajo name, hočem se umiriti, da me nekdo crklja in pazi, da ne bom več morala vsega sama. Rada bi imela nekoga, ki me razvaja in ki bo pozoren do mene.”

In kaj mora imeti moški, da jo osvoji?

"Ne bom lagala, fizični videz mi je najpomembnejši. Bilo je veliko dobrih fantov, ki so poskušali osvojiti moje srce, vendar če ni 'kemije', je vse zaman. Ne morem se zaljubiti v dobroto. Mora imeti oči, v katerih bom videla samo sebe in ves svet. Mora biti lep in privlačen! Rada imam, da mi zavidajo zaradi izbire partnerja, a pomembno mi je, da ta nekdo prevzame del mojega bremena, obveznosti, da greva skupaj po isti poti proti skupnemu cilju."

Rada se boji samote in si želi resne zveze, usmerjene v ustvarjanje družine in skupno prihodnost.
Rada Manojlovi
ig

Dolge zveze, ki ne peljejo nikamor je ne zanimajo več.

"Zato, ker se zavedam, koliko let imam. Videla sem, da dolge zveze lahko končajo katastrofalno … in to ne le v mojem primeru. Imela sem takšne primere tudi v družini in med prijatelji. Ne razumem smisla zmenkov, ki trajajo več kot dve leti, ker če se do takrat nič konkretnega ni zgodilo, potem se tudi ne bo. Čas je za nekaj bolj konkretnega.”

Proti koncu intervjuja je Rada omenila tudi možen duet s svojim bratom, ki pa kar ne ugleda luč sveta, čeprav ga mnogi pričakujejo.