Trači

Rada Manojlović je delala na tržnici

Avtor: kš

Pevka Rada Manojlović je kupila parcelo tik ob družinski hiši v domačem Četerežu, kjer je odraščala. V hiši še vedno živi njen oče, ki bo sodeloval pri njenem novem poslu.

Rada Manojlović
Foto: Instagram / KŠ

Rada naj bi parcelo kupila za 10.000 evrov, drugih 10.000 pa je namenila nakupu 15 čebeljih panjev, saj pevka namerava postati prava čebelarka!

Ponosna na svoje korenine in družino

“Rada je bila vedno ponosna na svojo družino in tudi ko se je njen oče Rade pojavil v medijih, češ da na stojnici prodaja cigaretne filtre in toaletni papir, se tega ni sramovala. Med kaosom okoli koronavirusa, je Rada prišla na obisk k očetu in se pogovarjala s sosedom glede čebelarjenja, ta se namreč že nekaj let ukvarja s tem. Sosed ji je povedal, da je posel zelo dobičkonosen in da se delo obrestuje, če se resno ukvarjaš s tem. Rada se je tako odločila, da bo pomagala očetu in vložila v ta posel 20.000 evrov,” je povedal vir blizu pevke.

rada-manojlović
Rada Manojlović
Instagram

Oče uživa na tržnici

Rada bo tako pomagala svojemu očetu in če bo vse, kot mora biti, bo še naprej vlagala. Pevka pa je medtem prek družbenih omrežij svojim sledilcem sporočila, da njen oče rad dela na tržnici, saj je zelo rad med ljudmi: “Moj oče prodaja toaletni papir na tržnici. In ne samo to, tudi tisoč drobnarij, baterij za ure, žarnic in plinskih jeklenk. Seveda mu tega ne bi bilo treba in že 15 let ga prosim, naj neha, pa noče. Rad ima službo in svoj denar. To ga ohranja pri življenju. To je počel, še preden sem postala popularna. Druženje na tržnici je zanj zelo pomembno. Tam so prijatelji, imajo kuhalnik, kjer vsako jutro kuhajo kavo, velikokrat pa tudi golaž … "

Spregovoril je tudi njen oče

“Rad sem tukaj, se pogovarjam z ljudmi, pijemo žganje, se šalimo in to mi je kot hrana za mojo dušo.” Poudaril pa je tudi, da mu otroci finančno zelo pomagajo in da po njihovi zaslugi res nima skrbi glede plačila položnic in pokrivanja življenjskih stroškov na sploh.

rada-manojlović
Rada Manojlović
Instagram

Manojlovič se rad spominja, ko sta mu na tržnici pomagali tudi hčerkici Rada in Maja

“Rada in Maja sta prodajali predvsem rože. Takrat še nismo imeli dobre pozicije na tržnici. Dlje kot si tam, boljšo pozicijo imaš. Sedaj imam res odlično. Ne spomnim se, katera je bila uspešnejša,” je še rekel in kasneje dodal, da sta bili obe zelo klepetavi.