Trači

Resničnostna zvezdnica ima hude bolide!

Avtor: kš

Lepotica Ana Korać, ki kje do slave prišla predvsem zaradi razno raznih resničnostnih šovov, je očitno več kot zadovoljna s svojim voznim parkom.

Ana Korać ima rada tudi hitre motorje.
Foto: IG

Zelo rada namreč pozira ob (ali celo na) svojih bolidih. Tako je nedavno pokazala tisto, kar si želi skoraj vsak moški.
Ana Korać, ki živi z izbrancem, s katerim ima sina, v luksuznem kompleksu v Beogradu, je nedavno pokazala njihov vozni park. Ana je elegantno oblečena pozirala v garaži in pokazala luksuzne avtomobile, ki jih posedujeta ona in njen partner. Med njimi sta luksuzni džip in še en dragocen avtomobil, rdeči Ferrari, ob katerem je že večkrat pozirala.

ana-korać
No, katerega bo izbrala?
IG


Spomnimo se, da je dragoceni džip Koraćeva prejela od očeta svojega otroka, njegova vrednost pa znaša okoli 150.000 evrov. "Imam najboljšega fanta na svetu," je takrat napisala Ana Korać, ko je prvič pokazala svojega 'lepotca'.
Ana Korać se je, odkar se je poročila in dobila sina, popolnoma umaknila iz javnega življenja. Medtem ko je nekoč kot starleta bila glavna tema resničnostnih šovov in se je mesece in leta pisalo ter govorilo o njenih ljubezenskih vezah, zdaj živi popolnoma drugačno življenje … Seveda v totalnem luksuzu!