Trači

Sandra in Maja - Divji "babji ravs"

Avtor: kš

Incident se je zgodil v Črni Gori: Sandra Afrika in Maja Marinković sta sedaj v središču medijske pozornosti.

Sandra in Maja
Foto: Instagram / edited

V preteklem tednu je Črna Gora postala prizorišče incidenta, ki je pritegnil pozornost številnih medijev. Pevka Sandra Afrika in Maja Marinković naj bi se prva sporekli, potem pa fizično obračunali. Po navedbah dobro obveščenih virov so se napetosti med lepotičkama kopičile že nekaj časa. Vse se je začelo z medijskimi poročili o domnevnem razmerju med bivšim fantom Sandre Afrike, ki je zdaj njen menedžer in Majo Marinković. Maja je dodatno podžigala ogenj s tem, ko je objavljala fotografije s Sandrine jahte, kar je Sandro močno razjezilo.

Maja je na koncu padla celo v morje ...
Maja je na koncu padla celo v morje
Instagram / edited

Incident je dosegel vrhunec, ko je Maja obiskala enega od Sandrinih nastopov. Po koncu nastopa je prišlo do verbalnega spora, ki je hitro prerasel v fizični obračun. Maja je utrpela poškodbe, saj ji je Sandra izpulila lasne podaljške in jo nato potisnila v morje. Kljub dramatičnemu dogodku je Maja na srečo ostala nepoškodovana, saj je bila jahta zasidrana blizu obale.

S Sandro se ne gre igrati - punca je namreč divja!
S Sandro se ne gre igrati - punca je namreč divja!
Instagram / edited


Vir blizu obeh strani je za medije povedal: "Sandra je zelo strastna in zaščitniška oseba. Ko je izvedela za Majino prisotnost na njeni jahti, je hitro ukrepala. Po incidentu je bila Maja zelo prizadeta. Ljudje, ki poznajo Sandro pa vedo, da je ne gre izzivati."