Trači

Sanja proti Anastaziji?! Vojna lepotic!

Avtor: kš

Nestrpnost ženskega dela družine Gudelj do Anastazije Ražnatoovič se nadaljuje! In to čeprav hči Svetlane Ražnatović daje res vse od sebe.

Anastasija Ražnatović in Sanja Vučić
Foto: Instragram / KŠ

Kot piše revija Star, sta Olivera in Vanja Gudelj še vedno proti vezi, ki jo ima Nemanja z Anastazijo in navijata z vsem srcem, da bi se ta vrnil k svoji bivši Sanji Vučić, ki jo dobesedno obožujejo! Da so mama in sestra uspešnega nogometaša še vedno v idiličnem odnosu z nekdanjo punco, dokazuje tudi dejstvo, da med njimi poteka javna komunikacija prek Instagrama. Vsem na očeh! Tudi Anastaziji!

sanja-vučić, anastazija-ražnatović, nemanja
Naslovnica revije Star
Instragram

Sanja je mami bivšega fanta javno poslala čestitko in pustila komentar pod Vanjamino fotografijo, s katero je ob rojstnem dnevu nekdanje tašče izkazala vso svojo ljubezen do nje. Se pa ni pojavila čestitka Anastazije Ražnatović, kar je še bolj razvnelo govorice.

Oliverjeva mama je v soboto praznovala rojstni dan. Čestitke so prišle z vseh strani: od družine, prijateljev in oboževalcev. Vsa sporočila, ki jih je prejela, je delila s sledilci, a sporočila Anastazije Ražnatović enostavno ni bilo.

Anastaziji najbrž res ni lahko, saj družina njenega fanta Nemanje Gudelja očitno izkazuje več (spletne) ljubezni do nekdanje punce, tudi pevke Sanje Vučić!