Trači

Sanja Vučić - odkrito spregovorila o novem fantu

Avtor: kš

Sanja Vučić, pevka in nekdanja članica skupine "Hurricane", je nedavno spregovorila o svojem partnerju, s katerim se redko pojavlja v javnosti. Poglejte, kaj je še povedala v nedavnem intervjuju!

Povedala je, da je živela z mamo, od katere se je veliko naučila.
Foto: Instagram

Talentirana deklica

Že pri treh ali štirih letih je bilo pri Sanji opaziti talent za glasbo, ki ga je kasneje potrdil njen učitelj glasbenik, opazila pa sta ga tudi njena mama in oče. Oba sta se namreč ukvarjala z glasbo. Ne mama in ne oče pa ji nista nikoli vsiljevala, da bi Sanja začela z glasbeno kariero. To pot je izbrala sama. Pevka je popolnoma spremenila svoj videz in se odločila, da bo precej manj razgaljena, kot je bila v preteklosti. 

"To je moja odločitev. Ko smo bile v skupini, smo bile ves čas atraktivno in seksi oblečene, zdaj pa je to le moja izbira. Mislim, da mi je bilo vsega preveč in zdaj želim imeti nekaj časa tudi zato, da skrijem svojo postavo," je iskreno povedala Sanja in dodala: "Glede hrane sem se malo sprostila, v zadnjem času sem se nekoliko zredila. Hotela sem spremeniti svojo podobo in začeti snemati bolj resne pesmi ter sčasoma postati bolj resna."

sanja-vučić
Sanja Vučić se je odločila, da ne bo več tako razgaljena, kot je bila pred časom.
Instagram

Manj stika s prijatelji

Sanja se je med oddajo spomnila svojega otroštva, ki ga je preživela v Kruševcu, in poudarila, da je v stiku z mnogimi ljudmi iz rodnega mesta, čeprav zdaj nima veliko časa, a upa, da ne mislijo, da je postala vzvišena ... Resnica je, da njeno delo zahteva zelo veliko časa ... "Seveda se je zgodilo, da zaradi obveznosti nisem uspela vzdrževati zelo tesnega stika z nekaterimi ljudmi, s katerimi sem se prej družila, kar mi je zelo žal, iskreno, vendar to ne pomeni, da jih imam manj rada ali da se ne spominjam naših skupnih trenutkov. Iskreno upam, da ne mislijo, da sem se prevzetna in da sem dvignila nos ali kaj podobnega, samo res je, da je to delo obsežno in težko je uskladiti obveznosti, zasebno življenje, prijateljstva in druženja, vendar sem prepričana, da nobenega od njih nisem izgubila in da se me vsi spominjajo z nasmeškom na obrazu," je povedala o svojih prijateljih ... 

sanja-vučić
Pravi, da je ponavadi v odnostu vodilna.
Instagram

Ločena starša in življenje z mamo

Iskreno je govorila tudi o odraščanju z mamo, ki ni dovolila, da bi kdajkoli čutila očetovo odsotnost. Med oddajo je povedala, da je nekaj časa živela sama, vendar zdaj spet živi z mamo, ki ji je velika opora. Sanja o družini ni želela veliko razpravljati in ni hotela komentirati, da je otrok ločenih staršev ... Med oddajo pa je vseeno odprto govorila o tem, da deklice, ki odraščajo z mamo, pogosto izbirajo starejše moške, kar pri njej ni primer. "V mojem primeru to ne drži. Imam nekaj teorij o tem, mislim, da je to zato, ker je moja mama zelo močna osebnost ... Dojemala sem jo kot mamo in očeta ...  To je bil primer tudi v skupini, jaz sem bila tista, ki je bila najbolj odgovorna, čeprav sama nisem bila preveč stroga s sabo, vendar ko gre za nadzor nad situacijo, bom prevzela vodilno vlogo, enako velja za razmerja, tudi tu sem velikokrat vodilna ... Čeprav je moj partner mlajši od mene, pa je tokrat malo drugače," je še povedala Sanja, ki pa ni želela razkriti, koliko je njen fant pravzaprav mlajši od nje.  

sanja-vučić
Sanja Vučić je priznala, da se je nekoliko zredila.
Instagram

Mlajši, starejši?!

Do zdaj nisem bila v razmerju s starejšimi moškimi, zato ne morem primerjati med mlajšimi in starejšimi partnerji," je poudarila Sanja. Potem pa je še dodala, da je zelo empatična, zna jokati kot dež, vendar v zadnjem času nima razloga za jok, ko gre za ljubezen. "V redu sem skoraj leto dni, zdaj bo še malo več kot leto dni. Najprej sem na njem opazila nasmeh, pa tudi črno majico. Ni tako nevaren, kot je videti, zna biti tudi nežen."