Trači

Ta voditelj je hudo bolan, infuzije kar na domu

Avtor: kš

Bolezen je vse spremenila: Saša Popović zapušča Beograd!

SAŠA POPOVIĆ
Foto: INSTAGRAM

Bolezen Saše Popovića že dolgo polni regionalne medije in iz dneva v dan prihajajo nove informacije.

Po zdravljenju v Parizu se je zdravstveno stanje medijskega mogotca sicer precej izboljšalo, vendar naj bi bil še zmeraj zelo slaboten. Srbski mediji poročajo, da Popović načrtuje nakup zemljišča na pobočjih Stare planine, da bi tam preživel čim več časa na svežem zraku.

“Saša se je pogovarjal s sodelavci, natančneje tudi z Žiko Jakšićem, o zemljiščih v tem delu Srbije. Vsi vedo, da Saši zdaj, po vsem, kar je prestal, najbolj koristi sprememba življenjskih navad na bolje, zdrava prehrana, že od nekdaj pa se tudi ukvarja s športom, kar mu ni tuje.”

Stara planina je odlična izbira, saj potrebuje bivanje na svežem zraku, mir in tišino, tam pa se lahko posveti marsičemu, celo kmetovanju – je povedal neimenovani vir, nato dodal: “Načrtuje, da se bo kmalu s svojo družino odpravil v ta kraj, da bi videli, kaj je najboljša možnost in kakšna zemljišča so na voljo.”

Zdravnik ga je obiskoval doma

Spomnimo, v preteklem obdobju je k Saši Popoviću domov prihajal zdravnik, ki mu je dajal vitaminske infuzije, ki pripomorejo k povrnitvi energije, izgubljene med zdravljenjem. “Saša prejema vitaminske infuzije in nekatere posebne, ki dvigujejo energijo. Ta zdravnik, ki hodi k njemu, je sicer družinski prijatelj Popovićevih in seveda bo še naprej prihajal, da preveri, kako je zdaj z njegovim stanjem."

“Te infuzije se dajejo tudi sicer za krepitev imunosti ljudi, tako da ni nič resnega, kot se govori. Saša ne hodi veliko ven in se omejuje v gibanju, da bi se na vse možne načine zaščitil, dokler ne bo popolnoma prepričan, da je zdrav. Zdaj se počuti odlično, vse gre na bolje,” je povedal vir za „Republiko“.