Trači

Se je lepa Nataša odrekla moškim?!

Avtor: kš

Ob prihajajočih praznikih se je za medije oglasila Nataša Bekvalac in razkrila, da se trenutno osredotoča na delo in otroke, ljubezen pa za zdaj ni na njenem seznamu prioritet.

Nataša Beklavac
Foto: IG

Pripravlja se na svoj novoletni nastop za beograjsko občinstvo, a je spregovorila tudi o mnogih drugih temah. Začela je z refleksijo o letu 2023.
"Bilo je fantastično, bilo je veliko vzponov in padcev, a smo preživeli in dočakali novo leto. Meni je bilo leto všeč, vsako leto je lepo, ko so moji bližnji dobro," je povedala Nataša.

nataša-beklavac
Nataša Beklavac
IG

Na vprašanje, ali obstaja moški, ki bi jo lahko navdušil in kaj bi moral imeti, je odgovorila: "Ne vem, kaj naj sploh odgovorim. Ne vem več, kaj naj rečem na to temo. Ne želim ustvariti vtisa, da sem neka žrtev. Ampak res že dolgo ta tema ni prisotna v mojem življenju. Nimam pojma, kaj bi moral imeti, nimam pojma, kaj ne bi smel imeti, samo pustim življenju, da prinese svoje. Močno verjamem v življenje. Verjamem, da ko si dobra oseba, ki dela dobre stvari, se zgodijo tudi dobre stvari. In to ne velja samo za ljubezensko sfero. Življenje je spekter čudovitih, božanskih tem, in to je samo ena od tem, ki običajno zaposluje ženske. Ampak ne ženske, kot sem jaz. Jaz sem šla v drugo smer," je iskreno povedala Nataša, poroča Kurir.