Trači

Seka Aleksić molči ... O Dari ne spregovori!

Avtor: kš

Seka Aleksić in Dara Bubamara sta bili zelo dobri prijateljici ... A njuno prijateljstvo se je končalo in Seka o kolegici ne želi vedeti ničesar.

Nekoč najboljši prijateljici, danes pa ...
Foto: Instagram / KŠ

Priljubljena in seksi pevka Seka Aleksić se je odločila, da bo prek Instagrama odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Ti so bili seveda navdušeni in postavljali so ji kup vprašanj, nekaj tudi takih, na katere očitno ni želela odgovoriti.

Jelena – Dragana – Dara Bubamara – Seka?

Veliko ljudi je zanimalo njeno trenutno razmerje z Jeleno Karleuša, Dragano Mirković in Daro Bubamaro. Seka je navdušila s svojimi odgovori. Za Jeleno Karleušo je celo napisala, da o njen misli vse najboljše in da bi lahko v bodoče posneli celo skupni duet. Tudi za Dragano ni skoparila z lepimi besedami ... Popolnoma pa je preskočila Daro Bubamaro in absolutno ignorira vse, kar se tiče nekdanje prijateljice.

Če bi bila zgodovinska osebnost?

Na vprašanje, kdo bi bila, če bi lahko bila zgodovinska osebnost, je razkrila, da bi bila Frida Kahlo ... Med filmi, ki so ji najbolj všeč pa je 50 odtenkov sive. Zadnji odgovor je povsem razvnel in navdušil sledilce.

Seka Aleksić
Seka odgovarja
Instagram