Trači

Seka Aleksić o žalitvah in pasulju

Avtor: kš

Seka Aleksić je tako odgovorila tistim, ki žalijo “paradižnik turiste” in poudarja, da je čisto običajna smrtnica!

Seka Aleksić se je postavila v bran paradižnik turistom.
Foto: IG

Pevka Seka Aleksić je stopila v bran ljudem, ki na dopust odidejo s svojo hrano 🍉, ne najemajo ležalnikov 🏖️ in tako varčujejo z denarjem 💰.
Vsako leto nekateri posamezniki zasmehujejo te turiste in jih imenujejo "paradižnik turisti" 🍅, Seka Aleksić pa se je odločila, da na to temo izrazi svoje mnenje:
"Ljudje, ali je mogoče, da berem komentarje 💬, v katerih se nekateri posmehujejo tistim, ki so odšli na morje 🌊 s svojo hrano, nimajo ležalnikov, ležijo na brisačah 🏖️ in tam uživajo z otroki 👶? Ali je mogoče, da je to komu predmet posmeha? 😠 Nihče ne pomisli, da si nekatere družine ne morejo privoščiti hotelov 🏨 s petimi ali petnajstimi zvezdicami ⭐ in da nekatere družine komaj preživijo iz meseca v mesec 🗓️, a si želijo svojim otrokom omogočiti, da vidijo morje 🌅. Na primer, jaz kot otrok nisem videla morja. Šele pri dvajsetih letih sem prvič videla morje, ko sem si sama privoščila ta odhod, ker sem zaslužila svoj denar." 💪

Sama zase pravi, da je sila preprosta.
Sama zase pravi, da je sila preprosta.
IG

Seka je ob tem še dodala:

"Kako vas ni sram 😡, da se norčujete iz ljudi, ki so odšli na morje 🏝️, sedijo na brisači, sedijo na pesku 🏖️ in si sami pripravljajo hrano 🍲. Sram vas bodi! Ali prinesete svojo brisačo ali ne, ali imate svojo hrano ali jo naročate 🍽️, na koncu dneva je pomembno, da ste odšli na dopust 🏝️ – kjerkoli že je in kakorkoli ste ga organizirali."

Lepotica bo ene glavnih zvezd na velikem koncertu.
Lepotica bo ene glavnih zvezd na velikem koncertu.
IG

Pevka je nedavno izpostavila tudi, koliko ji pomeni domača kuhinja 🍲:
"Danes zjutraj 🌅 sem odprla Instagram 📱 in neko dekle mi je poslalo video posnetek 📹, medtem ko jem pasulj 🥘. Posnela sem se pred morda letom dni, in pravi: 'Kakšna kraljica 👑 si ti, da ješ pasulj'. Kaj pa misliš, da jem, draga moja? Kaviarja 🐟 zagotovo ne jem. Prvič, ne maram ga, poskusila sem ga enkrat v življenju – gnusen je 🤢, smrdi 👃, neokusen 🤮, katastrofa. Druga stvar, jem pasulj, grah, stročji fižol, golaž, polnjene paprike 🌶️, sarme, sendviče 🥪 in vso običajno hrano, ki se je skozi vse življenje. Ne razumem, zakaj bi nekdo mislil, da javna oseba ne je pasulja. Jem ga zagotovo enkrat na teden 📅, ko pa sem bila majhna, sem ga jedla skoraj vsak dan. Pasulj je najboljša hrana na svetu," je zaključila Seka.

Dogodek, ki ga ne smete zamuditi.
Dogodek, ki ga ne smete zamuditi.
pr

Seka Aleksić bo ena izmed glavnih zvezd 🌟, ki bodo nastopile na spektakularnem 2. rojstnem dnevu radia Best FM! 🎉 Pridružite se nam 8. novembra 2024 📅 v dvorani Stožice 🏟️ in doživite večer poln glasbe 🎤 in zabave! ✨ Vstopnice so že na voljo, zato si svojo zagotovite tukaj: [KLIK] 🎟️