Trači

Seka Aleksić – ojoj, kakšna ŽALITEV!

Avtor: kš

Pevka Seka Aleksić je zelo aktivna na družbenih omrežjih, kjer pogosto objavlja svoje fotografije v različnih izvedbah ... Večinoma v zelo zapeljivih oblekah, ki spodbujajo domišljijo ...

Seka Aleksić
Foto: Instagram

Čeprav mnogi hvalijo njen trenutni videz, so tudi tisti, ki izkoristijo priložnost, da jo kritizirajo oziroma celo žalijo. Tokrat je odgovorila na en neprimeren komentar in povzročila pravi vihar na spletu.

Uporabnik Instagrama je pevko obtožil zaradi njenega videza, kar je številne zgrozilo. "Seka tank, Putin bi te moral najeti, da zmelješ Bahmut," je napisal, na kar je pevka odločno odgovorila:
"Pos**i se nam vsem tukaj, potem pa pojdi naravnost k Putinu. In vseh šest hudičev, ki so vam všečkali komentar, naj se ti pridružijo. Skupaj je vse lažje," je sporočila Seka, razprava o tem komentarju pa se je nadaljevala tudi na Twitterju.

Seka Aleksić je ostro odgovorila na komentarje.
Seka Aleksić
Instagram

"Razumem vse, ampak kakšen moški si, če žališ žensko na družbenem omrežju. Verjetno moški brez jajc," je napisala Seka in naletela na ogromno podporo uporabnikov Twitterja, ki so se strinjali z njo.

Seka je razočarana, ker so grde komenarje všečkale tudi ženske.
Seka Aleksić
Instagram

Potem je še dodala:

»Da ne govorimo o tem, da so ta komentar všečkale celo ženske, ki imajo profilne slike na katerih so z otroki ... matere. Nimam besed. Verjetno bi morale biti druga drugi v oporo.«

seka
Seka
Instagram