Trači

Seka Aleksić - pridržana zaradi …

Avtor: kš

Pevko so pridržali v Zürichu v noči med soboto in nedeljo. Kaj se je pravzaprav dogajalo?

Pevka ni imela ustreznega dovoljenja.
Foto: IG

Seka je nedavno spregovorila za medije in razložila, kaj se je pripetilo. Povedala je, da je policija prišla na njen nastop v diskoteki v Zürichu, da bi preverila delovna dovoljenja. Žal so ugotovili, da dovoljenja niso ustrezna, zato so pevko in člane benda pridržali.
"Policija je prišla na naš nastop in preverila delovna dovoljenja, ugotovili so, da niso ustrezna. Policija je vzela tudi mojo izjavo in lastniku lokala ter meni in moji skupini izdala denarno kazen," je povedala pevka.
Gre pa omeniti, da so pevko, bend in lastnika lokala na policijski postaji obravnavali celih osem ur!

Ni prvi primer

To, kar se je pripetilo seksi Seki, se je v preteklosti zgodilo tudi drugim izvajalcem in izvajalkam. Lani so pridržali tudi pevko Jano Todorović, ker ni imela delovnega dovoljenja. Še hujšo izkušnjo pa je imela Tea Tairović. Pred dvema letoma pa je bila namreč aretirana na letališču v Nemčiji, dejanski razlog za njeno pridržanje pa je bil domnevno prekoračenje dovoljenega števila delovnih ur v tej državi, čeprav so mediji sprva poročali, da je bila aretirana, ker so pri njej našli 70.000 evrov. Vsekakor je dejstvo, da imajo tamkajšnje oblasti resnično vsem pod kontrolo.