Trači

Seka Aleksić - zelo je prizadeta!

Avtor: kš

Pevka se sooča z velikim problemom, zato je zaprosila svoje sledilce za pomoč pri reševanju situacije, ki jo je močno prizadela.

Po enem letu nekdanji lastnik zahteva psičko nazaj.
Foto: ig

Kot velika ljubiteljica živali je Seka Aleksić lani razkrila, da je posvojila psičko, ki sta jo ona in njeni sinovi našli na ulici v Beogradu. Kot je povedala v svoji objavi, so takoj, ko so ugotovili, da ima psička mikročip, poklicali lastnika, vendar ta ni želel vedeti ničesar o svojem ljubljenčku.

"Posvojili smo Nino. Najdena je bila na ulici v Beogradu, ima mikročip. Poklicali smo lastnika, rekel je, da ni njegova, čeprav je njegov JMBG na čipu. Vzeli smo jo, jo odpeljali na pregled, kjer so ji pregledali kri ... je zdrava. Zaradi strahu in nezaupanja je ugriznila veterinarja. Zelo je bila prestrašena, podhranjena, na posnetku pa je sproščena, kot je bila, ko je prišla. Zdaj dovoli, da se ji približajo in jo pobožajo. Ujela se je z drugimi psi pri nas in že uživa," je zapisala Seka in objavila posnetek, na katerem je videti, kako njena sinova, Jakov in Jovan, skrbita za novo članico družine.

seka-aleksić
Seka Aleksić je povsem ogorčena!
ig

Po letu dni zahteva psičko nazaj?!

Sedaj je prišlo do spremembe situacije, saj je lastnik po skoraj letu dni odločil, da bo od Seke zahteval, naj mu vrne psičko. Ob tem je obupana pevka svoje sledilce na platformi "X" prosila za pomoč in nasvet: "Ljudje, potrebujem nasvet ... če je kdo imel podobno situacijo ... Posvojila sem psičko Nino, če se spomnite, najdena je bila na ulici v Beogradu. Popolnoma prestrašena. Po tolikem času se je javil lastnik, ki je videl, da je Nina pri meni. Najprej je želel, da jo vrnem, nato si je premislil, ko je videl, kje in kako ji je," vendar se zgodba tu ne konča.

"Nekaj mesecev pozneje mi je spet napisal in rekel, da je Nina močno navezana nanj in naj jo pošljem k njemu v Niš!!! Želi, da psičko odpeljem na njegov naslov. Šokirana sem, kako ljudje sploh nimajo čustev," je objavila Seka.