Trači

Seka mu je ponudila stanovanje!

Avtor: kš

"Legenda med legendami": Seka Aleksić ponudila pomoč igralcu, ki je zaradi kritiziranja Vučića dobil odpoved in zdaj dela na gradbišču na Dunaju

Ammar - lepotec, ki si je upal spregovoriti.
Foto: IG

Igralec Ammar Mešić je po tragedijah v "Ribnikaru" in okolici Mladenovca maja lani javno izrazil podporo protestom z naslovom "Srbija proti nasilju" in se protestov redno udeleževal. Po tem je ostal brez vloge v seriji, v kateri je igral več let, zato se je odločil, da se preseli na Dunaj, kjer dela na gradbišču.

"Želela sem ti povedati, imam stanovanje na Dunaju, ki bo nekaj časa prazno, če želiš, ga lahko uporabljaš – dam ti," mu je Seka napisala v sporočilu, kar je Ammar takoj objavil.

Seka Aleksić mu je ponudila stanovanje
Seka Aleksić mu je ponudila stanovanje
IG

"Seko Aleksić sem spoznal, ko smo šli na maturantski ples k Miji v Vrbas. Potem sem z družbo odšel na njen nastop, kjer je bila resnično kul. V preteklih mesecih sva si izmenjala nekaj sporočil, ampak tega res nisem pričakoval. Upam, da se ne bo jezila, ker objavljam najino dopisovanje, in da mi ne bo zamerila. Ampak, želim ti tako javno reči hvala – ker si človek. Kajti, kdo sem jaz v njenem življenju, da mi ponudi bivanje v njenem stanovanju? Legenda med legendami," je zapisal igralec in dodal srčni emotikon.