Trači

Seksi bejba ob Priji se imenuje Božidar!

Avtor: kš

Objavil fotografijo z Aleksandro Prijović in razvnel Instagram!

Božidar je obiskal Aleksandro Prijović in se z njo fotografiral
Foto: IG

Po objavi fotografije je Božidar na Instagramu pojasnil, da je kljub ženstvenemu videzu moški, in se zahvalil za številne komplimente.

božidar
Božidar
IG

Božidar je hrvaški frizer in tudi pevec, ki sodeluje s priznanimi Hrvaticami, kot so oblikovalka Matija Vuica, pevka Hana Mašić in manekenka Tina Mustapić. Povedal je, da se mu najpogosteje javljajo poročeni moški, ki sanjarijo o preživljanju noči z njim, kar pripisuje svojemu atraktivnemu videzu.

Več kot leto dni nazaj je priznal, da je v zvezi že celih 10 let in da sta mu partner in družina iskrena podpora. Omenil je tudi, da ga nekateri mediji ne želijo vključiti v svoj program zaradi njegovega videza, srbskega pridiha v njegovih pesmih in njegove spolne usmerjenosti, vendar se ne namerava predati.
Božidar se identificira kot moški, a neguje androgeni, ženstven videz. Rad ima urejeno kožo in lase ter redno uporablja ličila. Meni, da oblačila in kozmetični izdelki lahko služijo obema spoloma in da ne bi smelo biti predsodkov glede tega.

božidar
Božidar
IG

Povedal je tudi, da ga včasih v klubih zamenjajo za žensko, a ko pojasni, da je moški, navadno ni nobenih težav. Pravi, da nikoli ni doživel česa neprijetnega zaradi tega in da vedno pove, da je moški. Poleg tega pa poudarja, da se v svoji (moški) koži počuti odlično!