Trači

"SEKSI hčerka" Zdravka Čolića

Avtor: kš

Čolić: “Ne morem ji tega preprečiti! Taka je!”

Zdravko Čolić ni pretirano navdušen nad objavami hčerke Une
Foto: Instagram / edited

Pevec je spregovoril o provokativnih fotografijah svoje hčere Une in razkril, kaj ji OČITA!

Zdravko Čolić svoje zasebno življenje drži daleč od oči javnosti, a sedaj je spregovoril o svoji hčerki Uni, ki je zelo aktivna na družbenih omrežjih …
“Ona vedno samo nekaj fotografira. Jaz tega ne maram, vendar ji ne morem preprečiti, da to počne. Ona je pač takšna ... Rada se fotografira in rada na tak način komunicira z ljudmi. Jaz res nikoli nisem bil tak, vendar tu in tam moram popustiti, že zaradi posla. Ona pa je vedno s telefonom v roki. Ne morem ji preprečiti, kaj naj ji naredim?! To je popolnoma drugače, kot je bilo nekoč. Prej si moral najeti fotografa, da te je fotografiral, ali pa si moral imeti dober fotoaparat doma, nato pa si čakal, da se fotografije razvijejo,” je povedal pevec, potem pa za srbski Kurir nadaljeval: “Družina je eno, vse ostalo je drugo. Z ženo sva bila zaročena kar 11 let, preden sva se odločila za poroko.
Bedno mi je, da človek živi estradno ... Povsod so težave v zakonu … Vendar v Bosni smo tako vzgojeni, da damo veliko na tradicijo - nekatere stvari se spoštujejo in z nekaterimi stvarmi se živi.”

O težavah v zakonu …

Ves čas sem na poti in spoznavam različne ljudi ... Jaz sem prepričan, da če ima nekdo družino, do razdora zakona ne sme priti. Moral bi biti nek velik, debel razlog, da bi se to zgodilo. Po drugi strani pa je vprašanje, kaj se potem lahko zgodi. Za zdaj je tako, kot je, človek pa nikoli ne ve … Vsak, tudi mi dva se lahko skregava, a ko prespiva, je bolje,” je še zaključil glasbenik.

Una Čolić
Una Čolić ima (po očetovih besedah) telefon vedno ob sebi.
Instagram