Trači

Seksi Marina je v postelji “mrtvo tele”

Avtor: kš

Seksi pevka Marina Visković je prek Instagrama odgovarjala na vprašanja svojih oboževalcev in mnoge nasmejala.

Pa ji verjamete, da je v postelji "mrtvo tele"?!
Foto: IG

Marina Visković, ki slovi za eno najprivlačnejših pevk v regiji, je zelo aktivna na družbenih omrežjih, kjer je nedavno poslala jasno sporočilo vsem, ki obiskujejo njene nastope. Sporočila jim je, da med nastopanjem ne želi, da bi ji kdo pristopal! Potem pa se je lotila popularnega odgovarjanja na vprašanja sledilcev in presenetila na celi črti!

Marina Visković se rada šali na svoj račun
Marina Visković se rada šali na svoj račun
IG

Na vprašanje enega od oboževalcev, v katerih poklicih bi se znašla, če ne bi bila pevka, je Marina odgovorila: "Poročila bi se z milijonarjem, ki nikoli ni doma, lakirala nohte, hišnim pomočnicam bi predavala o razvrščanju oblačil po barvah, obiskovala tečaje pool dance-a, nadlegovala natakarje, ki niso pretirano vljudni," je zapisala na Instagramu, nato pa razkrila, da se šali: "Seveda se šalim, sem umetnica po duši, tako da me vse, kar je povezano s tem zelo zanima. Poleg tega pa mi je blizu tudi psihologija.”


Prav tako je v eni izmed zgodb pevka priznala, da se boji poroke: "Nekako imam celo življenje paranojo pred poroko. Ves čas si mislim, da potem ne bo več strasti, truda, osvajanja čustev, kot da bom postala lutka od nekoga … neka “sigurnica”. Kot da me bo ta tema, beri zakon, pogoltnila. Nisem prepričana, če se bo pojavil nekdo, ki me bo prepričal v poroko.”

Če ne bi bila pevka, bi bila ...
Če ne bi bila pevka, bi bila ...
IG

Med številnimi ponudbami za poroko, ki jih je prejela, so bile nekatere bolj drzne, saj so jo neposredno vprašali, kakšna je v postelji, a se je pevka pošalila in odgovorila: "Mrtvo tele".
V nekem sporočilu so ji namignili, da njene pesmi odmevajo tudi po zaporih … Na to pa je lepotica odgovorila: "Fantje, bodite dobri in se izogibajte zapora. Zdi se, da moram najprej prirediti koncert v zaporu".