Trači

Senidah – ji res grozijo?

Avtor: k.s.

Srbski in bosanski mediji poročajo, da naj bi bila Senidah zelo zaskrbljena zaradi svoje varnosti.

Senidah
Foto: Bassivity

V zadnjih mesecih naj bi se ji dogajalo veliko čudnih in predvsem tveganih stvari.

Pred kratkim so na njenem nastopu v Prnjavoru v Bosni in Hercegovini vrgli solzivec in to medtem, ko je bila pevka na odru, ljudje pa v ekstazi zaradi njenega prekrasnega glasu in energične glasbe. Sicer še vedno ni jasno, zakaj se je incident sploh pripetil – možno je namreč, da je bil ta napad namenjen nekomu drugemu, ki je bil takrat v klubu.

SMS sporočilo, ki požene strah v kosti

Srbski mediji pa naj bi prišli do zelo zaskrbljujočih informacij glede groženj, ki naj bi jih v zadnjih mesecih dobivala priljubljena pevka. Senidah naj bi namreč dobila grozilno SMS sporočilo, v katerem naj bi pisalo: »Naslednjič boš dobila metek v čelo.«

Senidah
Senidah
Bassivity

Komu se je zamerila?

Novinarji pišejo tudi o tem, da naj bi nekdo zelo blizu pevke povedal, da je res prejela nekaj groženj. Tudi zaradi tega naj ne bi več objavljala datumov prihajajočih nastopov na Instagramu in Facebooku. Senidah je nekaj časa sodelovala tudi s produkcijsko hišo Imperia iz Sarajeva, v kateri sta tudi Jala Brat in Buba Corelli. Nekaj časa so tudi nastopali skupaj ... A pred časom so sodelovanje prekinili in Senidah se je nekoliko umaknila, čeprav ima redne in zelo obiskane koncerte.