Trači

Severina - Omagala!

Avtor: kš

Postavna Dalmatinka, ki bo zelo kmalu praznovala svoj 50. rojstni dan je več kot v formi. To je dokazala tudi s svojim zadnjim videospotom za skladbo Fališ mi, v katerem prepeva skupaj z bolgarskim megazvezdnikom Azizom. A ni šlo prav vse kot po maslu.

Severina je po naporu dobesedno obležala ... Sodelavci so jo božali in jo masirali
Foto: Instagram

Ekipa, ki jo obožuje

Severina pa se je med snemanjem kar precej namučila, saj je plesala, pela in se vrtela na zelo visokih petkah ... in to je počela kar 14 ur skupaj. Ni čudno, da je med snemanjem dobesedno obležala. Na srečo pa ima Seve zelo dobre sodelavce, ki jo imajo res radi. Frizer Martin Posavec, ki je poskrbel za krasno pričesko, ji je zmasiral tudi stopala. V pomoč mu je priskočil stilist Miloš Đokić.

Umetnica mora biti zdrava

Na svoj Instagram profil je Severina zapisala: »Umenica mora biti zdrava ... vesela, lepa in sproščena. Hvala mojim sodelavcem, ki so mi po omogočili po 14 urah v visokih petah!« Dejstvo je, da je pri skoraj 50-ih Severina še vedno v top formi ... Tako osupljivo lepo telo ji lahko zavidajo celo 20-letnice. Je pa tudi dejstvo, da so snemanja zelo naporna in da je tudi ona krvava pod kožo.

Severina in Filip
Severina in Filip bi dejansko bila lahko krasen par!
Instragram

Je morda zaljubljena v sodelavca Filipa?

Severina pa je objavila tudi zelo posebno fotografijo, na kateri je v družbi šarmantnega gospodiča ... Govora je o glasbenem producentu Filipu Miletiću, s katerim sta si v zadnjih časih vedno bolj blizu. Filip in Severina delujeta zelo usklajeno in prav lepo bi bilo, da bi bila res par. Zgodbe o njuni domnevni romanci krožijo že kar nekaj časa, a oba ostajata zelo skrivnostna. Filip namreč slavi kot nekdo, ki je v samem vrhu glasbene produkcije, sodeloval je že z mnogimi izvajalci, a o Severini ima res posebno mnenje. Nedavno naj bi rekel: »Nihče ni tako profesionalen, kot je Severina!«

Azis – presneto seksi, a ...

Severina je skladbo Fališ mi posnela skupaj z bolgarskim megazvezdnikom Azisom. »Ko mi je Filip predlagal Azisa, sem takoj vedela, da bo to zanj pomenilo mali korak, a hkrati velik korak za to pesem, kar je tudi dokazal s svojo izvedbo, ki je preprosto mojstrska. Takoj, ko je pesem začela nastajati, je bil Azis že v naših mislih, vesela sem, da se mi je pridružil,« je povedala v sporočilu za javnost. Zanimivo, Severina in Azis se nista nikoli srečala, videospot pa sta zaradi epidemije snemala posamično v razmaku enega meseca. V produkciji videospota je sodelovalo vče kot 50 sodelavcev, posnet pa je bil v klubu Lafayette v Beogradu. V videospotu je med Azisom in Severino neverjetna seksualna energija – vendar se dejansko nista nikoli srečala. Režiser spota Nemanja Novaković je torej več kot odlično opravil svoje delo. Sicer pa je Azis že poročen in to z Nikolayem Kitaetsom, s katerim sta srečna že nekaj let. 

Azis
Azis s seksi možem
Instragram

Avtor glasbe, besedila in aranžmaja je Filip Miletić, skladatelj in producent celotnega Severininega albuma. Namigovanja, da je Filip osvojil tudi njeno srce, pa so kar glasna ...