Trači

Slavje v domu Ražnatovićev – Ceca drugič babica!

Avtor: kš

Ceca Ražnatović je nadvse vesela, saj je dobila že drugega vnuka, katerega rojstvo pravkar praznuje z družino in prijatelji.

ceca
Foto: DAMN Media

Predstavnikom medijev je razkrila, da si želi še več vnukov in opisala, kako izgleda mali Krstan, ki se je rodil na rojstni dan svojega pokojnega dedka Željka Ražnatovića Arkana.
Ceca je najprej poudarila, kako je srečna in blagoslovljena ter da si želi še več vnukov: "To je velik blagoslov in upam, da bom imela še 10 vnukov."

Čigava ideja je bila, da se rodi na Arkanovor rojstni dan?

Na nekoliko nerodno vprašanje, čigava ideja je bila, da Bogdana rodi prav na rojstni dan pokojnega Arkana, se je Ceca nasmejala: "To je čudovito, ni to nikakršna ideja. Ne moreš naročiti otroku, kdaj naj se rodi, to so Božji načrti. Bog je dal, da se je otrok rodil na rojstni dan svojega dedka."
Pevka je opisala, kako je videti njen vnuk Krstan, ki ima več kot štiri kilograme
"Dojenček je sladek, podoben je svojemu bratu Željku. Je en velik krofek. Fant je res velik," je z nasmeškom priznala zvezdnica.

Pevka je priznala, da si želi vsaj 10 vnukov!
Svetlana Ražnatović - Ceva
Profimedia

Darilo za Bogdano

Ceca je razkrila tudi, da ima posebno darilo za snaho, vendar ni želela povedati, kaj točno je: "Za snaho imam posebno darilo, ona ne ve kaj je in želim, da ostane presenečenje. Krstan pa bo deležen brezpogojne ljubezni. Radi bi sicer imeli tudi kakšno deklico ... za to bi prav bankrotirala!"