Trači

Šokantna SMRT znane voditeljice

Avtor: kš

Nekdanja udeleženka resničnostnega šova Parovi, ki je kasneje šov tudi vodila, naj bi umrla včeraj zvečer – ob 20.30. Tako so njeni bližnji sporočili prek družbenih omrežij.

Slađane Petrušić
Foto: Facebook

Tragičen TIKTOK izziv?! 

Objavljala je lažne fotografije, češ, da je v bolnišnici.
Slađane Petrušić
Facebook

Kaj se je pravzaprav pripetilo, ni povsem jasno. Slađana je namreč na svojih družbenih omrežjih objavljala fotografije iz bolnišnice, kjer naj bi končala zaradi izziva na TikToku, ki se je končal z zlomom obeh nog. Slađana je v preteklih dneh objavljala fotografije iz postelje in pisala o tem, da je situacija kritična in da je prestala že eno operacijo, čakala pa naj bi jo še druga. Vmes pa se je očitno nekaj pripetilo. Regionalni mediji pišejo: "Slađana je prostovoljno zapustila bolnišnico, njeno stanje se je okoli 12. ure poslabšalo in je bila nujno sprejeta v bolnišnico zaradi srčnega zastoja. Ob prihodu v njen dom v Zagrebu sta medicinska sestra in zdravnik izvedla oživljanje, na kraju samem pa naj bi prejela tudi epinefrin, da bi zdravniška ekipa poskušala povrniti  srčni utrip. Žal je bilo vse zaman in Slađana je ob 20.30 preminila."

slađane-petrušić
Slađane Petrušić
Facebook

Kaos na družbenih omrežjih?

Kar nekaj sledilcev nikakor ne verjame, da je Slađa res umrla. Novice o prezgodnji smrti Slađane Petrušić so vznemirile javnost, družina pa je žalostno novico sporočila prek Slađinega Facebook profila. Mnogi so bili šokirani in niso mogli verjeti, da je Slađa na tak način izgubila življenje, ena izmed uporabnic omenjenega družabnega omrežja pa je izrekla šokantne obtožbe in zatrdila, da je informacija lažna.

slađane-petrušić
Slađane Petrušić
Facebook

"To je laž, kdo izbriše moje komentarje?" je vprašala jezna ženska, ki je kmalu dobila odgovor.
"Slađin brat, imejte vsaj malo spoštovanja", je zapisala oseba, ki uporablja Slađin uradni profil.
Ob tej priložnosti se je oglasil tudi Milomir Marić, ki je skupaj s Slađano vodil resničnostni šov "Parovi". Novinar pravi, da ne verjame, da je njegova nekdanja sodelavka preminula, in meni, da je Petrušićeva vse režirala.

Je tako vedenje sploh primerno?! Nikakor ne.
Slađane Petrušić
Facebook

»Ona si je to zagotovo izmislila. Dolgo je nisem slišal, vendar so jo ljudje videli, ko je pisala, da je v bolnišnici, pa ni bila. Že takrat si je vse izmislila,« poudaril Marić.

Novosti sledijo ...