Trači

Srbski milijonar 'najel' Jennifer Lopez

Avtor: kš

Pevka prihaja z zasebnim letalom na slavje znanega srbskega milijonarja. Za dve uri PRISOTNOSTI bo prejela ogromno denarja!

Jennifer Lopez je pred kratkim posnela nekaj vročih fotografij za blagovno znamko Intimissimi.
Foto: Profimedia

Jennifer Lopez se ponovno vrača v Srbijo, piše Kurir. Tokrat bo priljubljena pevka prišla na zasebno zabavo enega od poslovnežev (imena mediji ne smejo razkriti), ki je zanjo odštel kar 200.000 evrov.

Po raznih informacijah bo latino diva konec maja z zasebnim letalom pristala na beograjskem letališču "Nikola Tesla", kjer jo bo že na stezi čakalo razkošno vozilo, ki jo bo odpeljalo na lokacijo, kjer bo bogato slavje.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Profimedia

Ta vplivni poslovnež je že organiziral zabave, na katerih so se bile zvezde svetovnega jet-seta, zdaj pa je prišel čas, da na njegovo zabavo pride največja zvezda na planetu. Seveda to stane, vendar neimenovani vir pravi, da je poslovnež z lahkoto odprl denarnico.

100.000 evrov na uro!

Načrtovano je, da bo Jennifer na zabavi dve uri. Vse je dogovorjeno preko njenih agentov. V ceno je vključen prevoz pevke, bivanje in druženje s slavljencem in njegovimi gosti. Znano je, da bo na letališče prispela okoli 18. ure. Potrebna je ena ura vožnje od letališča do lokacije, kjer bo potekalo slavje. Tam se bo zadržala še približno eno ali dve uri, nato pa se bo vrnila nazaj v Ameriko. Njena ekipa ni zahtevala nobenih dodatnih pogojev, le da mediji ne bodo prisotni na tem dogodku in da ostali gostje ne bodo govorili z njo.

Brez Bena!

jennifer-lopez
Jennifer Lopez
Profimedia

Z njo ne bo njenega moža Ben Affleck, to je zagotovo. Vse ostale podrobnosti o njenem prihodu bodo znane tik pred samim prihodom. Seveda je v pogodbi navedeno tudi, da če pevka zaradi višje sile ne more priti, ima pravico odpovedati prihod in denar bo v tem primeru vrnjen – je še dodal vir.

Ni prvič

Jennifer Lopez bo Srbijo obiskala že drugič. Spomnimo se, da je leta 2012 imela koncert v Beograjski areni. Takrat je dala intervju za medije, v katerem je bila navdušena nad srbsko prestolnico in izrazila željo, da se čimprej vrne v Srbijo. Želja se ji je uresničila 11 let kasneje.

Leta 2011 je povedala, da ...  

»Navdušena sem. Ljudje so fenomenalni. Pričakovala sem, da me boste tako zelo ljubili. Tudi jaz sem očarana nad vašim narodom,« je takrat med drugim dejala pevka.

Priljubljena latino zvezda je takrat prav tako neposredno z letališča prišla v Areno, ki je ni zapustila med kratkotrajnim bivanjem v Beogradu, saj ni bilo načrtovano, da bi prenočila v prestolnici. Ljudje iz organizacije so takrat povedali, da je Jennifer z otroki hodila po hodnikih Arene, si ogledovala objekt, se obnašala naravno in komunicirala z varnostniki.

Jennifer Lopez
Jennifer se je ovila v zastavo ... Pisalo se je leto 2012
PROFIMEDIA

Pred tem pa je zahtevala, da bodo v zakulisju bele vrtnice, najboljši beli porcelan, veliko naravne mineralne vode in da je vse v belih odtenkih. Takrat se je celo zavila v srbsko zastavo, ki ji jo je na oder vrgel nek oboževalec ...