Trači

Stanija - starleta bo kmalu oddana!

Avtor: kš

Resničnostna zvezda Stanija Dobrojević se bo kmalu poročila!

Stanija Dobrojević
Foto: Instagram

Lepotička, ki na spletu razkazuje vse svoje obline, se bo poročila z milijonarjem! Poroko načrtujeta na Karibih, ona bo Barbi, ženin pa Ken.

Stanija je bila v vezi Markom Markovićem, s katerim je pred nekaj meseci prekinila. Le po nekaj tednih se je znašla v objemu novega ljubimca. 38-letnik, ki naj bi bil milijonar, živi in dela v tujini. Pogosto je v Ameriki, kjer ima donosen posel. “Dolgo ni bila tako zaljubljena, zato me ne preseneča, da je po le nekaj mesecih začela načrtovati skupno prihodnost. Hrepeni po poroki in otroku,” je razkrila njena dobra prijateljica.

Poroka bo kmalu

“Prejšnji mesec me je poklicala in mi povedala, da je zaročena! Povedala mi je, da je bila s fantom na dopustu v Las Vegasu in da jo je tam zaprosil. Pripravil ji je romantično večerjo na balkonu hotela, kjer sta bivala in izvlekel prstan. Bila je navdušena! Trenutno sta skupaj v Miamiju in tam bosta ostala do poroke. Vse se mi je zdelo zelo hitro, zato sem jo vprašala, ali je noseča, vendar mi je povedala, da ni” je razkrila njena prijateljica.

Stanija je postala široko prepoznana po svojem sodelovanju v različnih resničnostnih šovih na Balkan
Stanija Dobrojević
Instagram

Po njenih besedah bo romantični obredu prisostvovala samo najožja družina. Takoj, ko se je zaročila, je poklicala mamo Slavico in brata Sanija. Povedala jima je, da načrtuje poroko na Karibih in da jima bo poslala letalske karte. Stanija naj ne bi želela poroke z veliko povabljenci, kar pa ne pomeni, da poroka ne bo razkošna. “ Trenutno išče oblikovalca, saj želi, da je vse v njeni najljubši rožnati barvi. Pravi, da bo ona Barbi, ženin pa Ken,” je zaključila njena prijateljica.