Trači

Tako je Severina odgovorila Jeleni!

Avtor: kš

Hrvaški pop pevki Severini je Vrhovno sodišče Hrvaške odvzelo skrbništvo nad sinom … In to je sprožilo neustavljivi spletni val, na kateregem se je znašla seveda tudi Jelena Karleuša.

Severina je Jeleni odgovorila le z enim simbolom.
Foto: IG / kš

Številne javne osebnosti so izrazile podporo pevki, med njimi tudi pop diva Jelena Karleuša, ki je spet brez dlake na jeziku, spregovorila o poslovnežu Milanu Popoviću.

Jelena je na svoj Instagram profil zapisala:

“Izkazalo se je, da je Severinin nekdanji pomembnejši in vplivnejši na Hrvaškem celo od njihovega premiera, predsednika, sodišča, zakonov, pravice in Boga. Zdaj, ko ste se, bratje Hrvati, pošteno osramotili, saj že predolgo gledamo krivice, ki se dogajajo tej ženski, in imamo tega dovolj, kakšne so možnosti, da preverite njegovo poslovanje? Povedali so mi, da nekaj šari z davki (ko je korupcija na Hrvaškem tako ali tako normalna) … In potem še vedno o Srbiji govorite ... Eee, moji vi ... Pri nas bi bilo to s Severino že zdavnaj rešeno. Imamo tudi sposobne odvetnike, Severinini so popolni amaterji. In ker bo to prebral tudi omenjeni vplivnež, lahko samo rečem: "Kaj bi jaz tebi, brate Srbine, naredila, postal bi prvi moški, ki je zanosil in bil noseč leta! Ti nisi Srbin, ti si ... ... Da ne lajam ..."! Vem, da znam biti zlobna ... Če te kje pohodim, ti bom to povedala v obraz, enostavno je biti pogumen takole, in poznam nekatere, ki imajo malo več denarja kot ti,” je napisala Jelena v objavi, ki jo je objavila na Instagramu.

Severina je delila to, kar je Jelena zapisala.
Severina je delila to, kar je Jelena zapisala.
ig

Na to objavo se je odzvala tudi sama Severina, ki je objavo delila tudi na svojem Instagramu in dodala le en simbol - rdeče srce, s katerim je jasno pokazala, da se strinja z vsem napisanim.