Trači

Tako Seka Aleksić kliče svojo taščo

Avtor: kr

Pevka Seka Aleksić in njen mož Veljko že vrsto let veljata za enega najbolj usklajenih zakonskih parov na estradi.

Seka Aleksić
Foto: Instagram

V zakonu sta dobila dva sinova in Seka pogosto poudarja, kako pomembna je zanjo družina in kako je vedno sanjala o takšni družini. Mnogi so radovedni, ali je uspela vzpostaviti enako prisrčen in usklajen odnos tudi s svojo taščo.

Lepotica je enkratna mama in zvesta žena ...
Seka Aleksić
Instagram

Veljkova starša, Violeta in Miodrag že dolgo živita v Negotinu. Seka in njena družina redno obiskujeta stare starše in to še posebej ob velikih praznikih.
Na novinarsko vprašanje, kakšen odnos ima s svojo taščo, je Seka odgovorila: “Zelo dober. Kličem jo mama, makica, majka ... odvisno od trenutka. Od nje sem se ogromno naučila in med nama je veliko spoštovanje.” Odkar je Seka rodila dva sina, pa je njen odnos z Veljkovo mamo postal še bolj prisrčen, saj Violeta obožuje svoje vnuke.

V družini Seke Aleksić je spoštovanje na prvem mestu.
Seka Aleksić
Instagram

Seka je o svoji tašči še povedala: “Veljkova mama in jaz sva prijateljici. Razmišljava na zelo podoben način in deliva iste vrednote. Najin odnos je poln spoštovanja in ljubezni, zato si težko predstavljam, kako bi bilo, če bi bilo drugače. Menim, da je stereotip, da se snahe in tašče ne razumejo.”