Trači

Tanja Savić odprla srce

Avtor: kš

Po vrnitvi iz Avstralije se je priljubljena pevka Tanja Savić vrnila v svoj rojstni kraj Smederevo, kjer si je z otroki ustvarila topel dom.

Medtem ko je Tanja nekoč uživala v igri zunaj, se zdaj sooča s težavo, kako svoje otroke spodbuditi k aktivnostim na prostem.
Foto: Instagram

V nedavnem intervjuju je Tanja delila spomine na svoje brezskrbno otroštvo v Radincu, malem kraju ob Smederevu, ki ga nosi v srcu kot zakladnico najlepših spominov.
"Odraščanje v Radincu je bilo čudovito. Živela sem svobodno in brezskrbno, obkrožena z ljubeznijo obeh staršev, ki sta skupaj ostala vse do danes," je povedala Tanja. V današnjem svetu, kjer je vse več samohranilskih družin, Tanja ceni stabilnost, ki so ji jo starši zagotovili med odraščanjem.

Tanja se nostalgično spominja svojega brezskrbnega
Tanja se nostalgično spominja svojega brezskrbnega odraščanja v Radincu, obdano z ljubeznijo in svobodo.
IG

Tanja, ki je danes tudi sama mati, opaža zanimiv obrat v vedenju svojih otrok v primerjavi z njenim otroštvom: "Kot otrok sem bila nenehno zunaj, starši so me komaj spravili v hišo. Zdaj pa je situacija obrnjena — svoje otroke komaj prepričam, da bi šli ven."
V intervjuju ni pozabila omeniti tudi dolgoletne prijateljice, s katero se druži še danes, kar priča o močnih in trajnih vezeh, stkanih v otroštvu. Tanja Savić tako skozi svoje izkušnje poudarja pomen družine, prijateljstva in skupnosti, ki oblikujejo in podpirajo posameznika skozi različna življenjska obdobja.

V intervjuju ni pozabila omeniti tudi dolgoletne prijateljice, s katero se druži še danes
V intervjuju ni pozabila omeniti tudi dolgoletne prijateljice, s katero se druži še danes
Instagram

V svojem novem domu v Smederevu Tanja nadaljuje glasbeno kariero, ob tem pa skrbno neguje družinsko življenje, ki ostaja v središču njenih življenjskih prioritet.