Trači

Tanja Savić se bo poročila s precej mlajšim

Avtor: kš

Pri 39 letih se priljubljena folk pevka po burnem ločitvi od Dušana Jovančevića odloča za drugo poroko z 11 let mlajšim pilotom Muhamedom Bešićem, starim 28 let.

Tanja Savić
Foto: IG

Pevka načrtuje veličastno poroko, ki bo očitno nepozabna, saj bo povabila kar tisoč gostov! Načrtuje se veličastno slavje, ki bo najverjetneje potekalo v elitni restavraciji Beograda. Tanja in Muki, kot ga kličejo prijatelji, si želita, da bi bila njuna poroka popolna in nepozabna, o kateri bi estrada govorila še dolgo. Datum še ni določen, vendar že sestavljata seznam gostov, na katerem bodo številne Tanjine kolegice in kolegi, Muki pa bo zaradi svoje poklicne poti povabil tudi veliko ljudi iz celega sveta.

tanja-savić
Tanja Savić
IG

"Tanja sanja, da bi na poroki nosila poročno obleko, česar prej še ni storila, in si želi, da bi tokratna poroka bila res veličastna," je izjavil vir blizu pevke. Razmišlja celo o tem, da bi na poroko prispela z letalom, čeprav se boji letenja, vendar ji Muki, kot izkušen pilot, zagotavlja, da ni razloga za skrb.

Bodoča nevesta in bodoči ženin
Bodoča nevesta in bodoči ženin
IG

Tanja je navdušena nad Muhamedom, ki ne pije alkohola in ne uživa nedovoljenih substanc. Spoznala sta se na letu, kjer je Muki pilotiral manjše zasebno letalo. Tanja pravi, da je takoj čutila močno čustveno povezavo, ki jo je vodila njena intuicija.

Njen izbranec Muki
Muki
IG

Pevka verjame, da bo njuna ljubezen trajala, kljub starostni razliki. "Starostna razlika mi ne predstavlja problema. Včasih se počutim, kot da sem jaz mlajša in se od njega veliko naučim. To, da je mlajši, samo pomeni, da je še slajši," pravi Tanja, ki svojega izbranca že kliče "moj mož". Dodaja, da je Muki resnično čudovit in da sta skupaj že več kot dve leti, česar mnogi niso vedeli.