Trači

Tanja Savić se po poroki z Muhamedom seli v Ameriko?

Avtor: kk

Sveže zaročena Tanja Savić uživa v ljubezni z 11 let mlajšim Muhamedom Mukijem Bešićem, par pa načrtuje, da bo svoje ljubezensko gnezdo postavil daleč od Srbije.

Tanja Savić
Foto: Instagram

Po informacijah, ki jih je ekskluzivno pridobil Kurir, nameravata po Tanjinem ločitvenem postopku od Dušana Jovančevića skleniti zakonsko zvezo in se preseliti v Ameriko.

Tanja Savić in Muhamed Muki Bešić načrtujeta selitev v ZDA po zaključku Tanjinega ločitvenega postop
Tanja Savić in Muhamed Muki Bešić načrtujeta selitev v ZDA po zaključku Tanjinega ločitvenega postopka.
Instagram

Tanja je nedavno razkrila svojo zvezo z Mukijem in delila njune skupne fotografije, vendar je pozabila skriti roko, na kateri je dobro viden diamantni prstan. Kljub temu ne obžaluje ničesar. Tanja se zaveda, da jo čaka težaven ločitveni postopek od Dušana, ki ga je začela že leta 2020, vendar se postopek še vedno vleče. Dušan je tisti, ki zavlačuje. Ko bo ločitev končno zaključena, se bo poročila z Muhamedom.

Muki že leta živi in dela v ZDA in ne želi imeti zakona na daljavo, medtem ko Tanja razmišlja o more
Muki že leta živi in dela v ZDA in ne želi imeti zakona na daljavo, medtem ko Tanja razmišlja o morebitnem koncu svoje kariere.
Instagram

Muki vztraja, da se po poroki preselita v ZDA, kjer on živi že leta. Ne želi imeti zakona na daljavo in meni, da bi bilo najbolje, da njeni sinovi tam nadaljujejo šolanje. Tanji je ta ideja všeč, vendar se zaveda, da bi bil to konec njene pevske kariere.
Poleg težav z ločitvijo se Tanja in Bešić soočata tudi z nasprotovanjem svojih staršev glede njune zveze.

tanja-savić
Tanja Savić
Instagram

Tanjini starši niso navdušeni nad dejstvom, da je Muki mlajši in muslimanske vere. Tudi Mukijevi starši ne podpirajo njune zveze, saj menijo, da je ločenka z dvema otrokoma neprimerna zanj. Kljub temu sta Tanja in Muki prepričana v svojo ljubezen in ne bosta dovolila, da bi karkoli ogrozilo njunih načrtov za skupno prihodnost.

Oba se soočata s nasprotovanjem svojih staršev glede njune zveze, vendar sta odločena slediti svojem
Oba se soočata s nasprotovanjem svojih staršev glede njune zveze, vendar sta odločena slediti svojemu srcu.
Instagram