Trači

Tanja Savić - tako je konkretno shujšala!

Avtor: kl

Pevka že nekaj časa ni bila ravno zadovoljna s svojim videzom in počutjem, saj se je zredila kar nekaj kilogramov. Predvsem pa jo je motil obseg okoli trebuha, ki nikakor ni bil več idealen.

Na zadnjih fotografijah je razvidno, da se je dobesedno prepolovila.
Foto: IG

Zato se je Tanja odločila, da bo nekaj časa pila samo sveže stisnjene sokove iz sadja in zelenjave, vendar je ves čas čutila lakoto in je s tem prenehala. Potem se je odločila, da si bo sama sestavila dieto! Odločila se je, da bo jedla za polovico manj hrane kot prej in kmalu je opazila rezultate.

“Začela sem z detoksikacijo in morala bi piti samo sokove iz sadja in zelenjave, vendar nisem mogla zdržati, da ne bi jedla ničesar. Sveže stisnjene sokove sem obdržala za zajtrk, odločila pa sem se, da bom poleg tega jedla manjše, lahke obroke. Jedla sem solate, piščanca, ribo ... Seveda, vse to brez kruha. Prepolovila sem količino hrane, ki sem jo zaužila, in to mi je hitro prineslo rezultate,” je v nedavnem intervjuju povedala lepa pevka.

Tanja Savić
Tanja Savić je imela največ maščobe prav na trebuhu.
IG

Tanja pravi, da se kot mnoge druge ženske najbolj redi v predelu trebuha: “Takoj ko pridobim kakšen kilogram, se mi poveča trebuh in to me moti. Končno mi je uspelo zmanjšati obseg! Zdaj nimam več odvečne maščobe. Res sem se zožila v tem delu telesa in sem zelo zadovoljna s svojim videzom. Nagnjena sem k pridobivanju teže, zato moram občasno uravnavati prehrano, da ohranjam vitko linijo.”

Zredila se je med karanteno

“Takrat sem res pridobila na teži, ker nisem nastopala, ampak sem samo sedela doma. Motilo me je, da sem se zredila, še posebej, ko sem se pogledala v ogledalo in videla, da "pokam" na vse strani. Takoj ko sem začela spet nastopati, sem shujšala, zdaj pa več nimam niti maščobe na trebuhu.”

Vedno je
Vedno je "skrivala" predel okoli trebuha.
IG

Tanja ne skriva, da si včasih rada privošči in poje več, kot bi morala: “Človek si mora včasih dati duška. Dogaja se mi, da pojem preveč ravno pred nastopom, kar ni ravno pametno. Dejansko so najbolj lačne prav moje oči in velikokrat pretiravam s porcijami, ki jih na koncu sploh ne uspem do konca pojesti,” je še priznala.