Trači

Telenovela - Karleuša proti Tošiću

Avtor: k.s.

Nogometni trener in mož razvpite Jelene Karleuše se je spet znašel v pravem vrtincu škandaloznih obtožb. Spomnimo, na pravoslavni božič je kot strela z jasnega udarila novica, da je Duško Tošić fizično obračunal s svojo ženo Jeleno.

jelena Karleuša
Foto: Instragram

Pravljična ljubezen, polna nevarnosti?

Na prvi pogled sta Duško in Jelena krasen in zelo uspešen par. Vse lepote življenja oba redno delita na družbenih omrežjih, kjer sledilci uživajo v gledanju krasnega življenja – dragih avtomobilov, dizajnerskih oblek, osupljivih nastopov … Vse je videti tako zelo pravljično, vendar se je pravljica že nekajkrat sunkovito končala in potem spet začela … Bo tokrat kaj drugače?

Sta sploh še par?

Nekateri trdijo, da se Jelena in Duško zelo malo vidita. Ona je ves čas zaposlena z glasbeno kariero, nastopi in televizijskimi oddajami, on pa je večinoma v tujini, kjer si denar služi z nogometnimi posli. Viri blizu para pravijo, da se Duško domov vrača le občasno in še to samo zato, da bi bil s hčerkama.

Gostje, ki postanejo priče

A na pravoslavni božič je spet počilo … V njunem domu pa so bili tokrat tudi gostje – Jelenina brat Marko in teta Danijela. Družina je bila zbrana, da v miru proslavi pravoslavni božič, toda nekaj je šlo hudo narobe. Ob 12.20 je Jelena poklicala policijo, češ da jo je Duško fizično napadel. Policisti, ki so takoj prišli na prizorišče dogajanja, so seveda zaslišali tudi gosta, ki sta se tako spremenila v pravi priči. Oba naj bi policistom povedala, da je Duško najprej pljunil Jeleno, pozneje pa naj bi jo zelo grobo oklofutal. Dušku je policija takoj prepovedala približevanje ženi Jeleni. Prepoved naj bi veljala 48 ur.

5142f88e8573095eddd329f6084244fb.jpeg

Duško se brani

Duška so potem odpeljali na zaslišanje na policijsko postajo Savski venac, kjer je kategorično zanikal, da se je fizično lotil svoje žene. Poleg tega je povedal, da je čisto šokiran, ker ga je Jelena prijavila policiji, in da sploh ne ve, kaj se z njo dogaja ter zakaj to počne. Dodal naj bi tudi, da je družinski človek in da je žalostno, da mora praznike preživeti na policijski postaji, namesto da bi jih s svojima hčerkama.

Znajde se, ker ima veliko pod palcem

Sicer pa je Duško človek, ki ima veliko pod palcem, tako da mu prepoved približevanja ni povzročala še dodatnih, logističnih težav, saj ima v lasti kar nekaj nepremičnin in je pač šel v drugo stanovanje. To pa tudi ni prvič – spori med njim in Jeleno so očitno kar pogosti in Duško se takrat odpravi v drugo stanovanje … vsaj dokler se ogenj v strehi ne pogasi.

Nesoglasja zaradi varanja

Nesoglasja med Jeleno in Duškom so se začela že pred nekaj leti. Takrat naj bi se šušljalo, da imata oba ljubezenske afere. Seveda sta to oba zanikala, vse dokler niso v javnost pricurljale fotografije, na katerih je bilo več kot razvidno, da ima Jelena ljubimca – in to ne »kar nekoga«, temveč Duškovega kolega Ognjena Vranješo. Ognjen Vranješ je bosanski profesionalni nogometaš, ki igra kot srednji branilec za grški klub Super League AEK Atene.

To je bil najtežji preizkus za Duška in Jeleno. Par je naposled vseeno ostal skupaj, a rane, ki jih je povzročilo Jelenino varanje, se očitno nikoli ne bodo zacelile, in to tudi zato, ker so na dan priplavale različne podrobnosti, zaradi katerih je bil Duško res na koncu z živci.

Vojna in mir

Jelena in Duško sta se odločila, da bosta nadaljevala skupno pot, vendar se težave stopnjujejo iz meseca v mesec in videti je, kot da vojne ne bo nikoli konec. Duško se poskuša oprati krivde tudi po Instagramu, kjer je objavil zapis o tem, da res ni dvignil roke nad ženo. Seveda velika večina ljudi verjame platinasti pevki. Tudi njene glasbene kolegice so se postavile na njeno stran in ostro obsodile Duška. Kako se bo razpletla ta balkanska telenovela, pa bomo najbrž izvedeli v »naslednjem delu«.