Trači

V 90 je bila “bomba”, danes je kmetica …

Avtor: kš

Hrvaška pevka Ivana Banfić, ki se je spomnimo iz mega hita Godinama, ki ga je zapela skupaj z Dinom Merlinom, se je na vrhuncu svoje glasbene kariere, umaknila od žarometov in začela življenje na podeželju skupaj s svojim možem Krunom Ladišićem in sinom Janom.

Ivana Banfić
Foto: Instagram / YouTube

Ivana se sedaj posveča živalim in naravi, na Instagramu pa pogosto preseneti svoje sledilce s fotografijami s svoje kmetije. Pogosto objavlja fotografije, na katerih jo lahko vidimo v gumijastih škornjih in z lopato v roki, medtem ko čisti seno, okopava, sadi in podobno. V zadnjih letih živi v vasi blizu Siska, kjer je s svojo družino našla mir. "Želeli smo kot družina spremembo in preizkusiti drugačen način življenja od urbanega. Do tedaj sem 20 let živela na petah, v oprijetih oblekah in bila last medijev, vedno sem morala biti bleščeča in lepa. Mož in jaz ljubiva naravo in to nam je prišlo spontano. Začeli smo novo pustolovščino, življenje na podeželju. Preurejamo staro kmečko posestvo in tam živimo. Rada brskam po vrtu. To me pomirja. Najbolje se počutim v naravi, ko sem v stiku z zemljo in imam črno pod nohti, črna manikura, brez ličil, brez petk, vsa umazana v blatu..." je povedala Ivana.

Končno srečna
Ivana Banfić
Instagram / YouTube

Kljub temu ni popolnoma opustila glasbene kariere. Njen brezčasni hit "Godinama" je še vedno med poslušanimi pesmimi, pevec Dino Merlin pa jo pogosto gosti na svojih koncertih​ …

Rada je v naravi.
Ivana Banfić
Instagram / YouTube