Trači

Veliko veselje v domu Dragane Mirković!

Avtor: kš

Nedavno ločena pevka je objavila fotografije iz veličastnega dvorca, kjer vse žari od glamurja in poslala čudovito sporočilo.

Dragana Mirković s sinom in hčerko
Foto: IG

Pevka Dragana Mirković je na družbenem omrežju Instagram čestitala 22. rojstni dan hčerki Manueli. "Manuela, vse najboljše za rojstni dan, moje sonce. Ljubimo te najbolj," je zapisala Dragana in objavila fotografij skupaj s hčerko Manuela in sinom Markom, ki sta njena največja opora.

To je zapisala srečna mamica.
To je zapisala srečna mamica: Manuela, vse najboljše, sonce moje. Najraje na svetu te imamo.
IG

Balkanska zvezda je delila tudi podrobnosti o okrašenem dvorcu za rojstnodnevno zabavo hčerke, kjer je kraljevala torta v obliki srca, medtem ko so prevladovali belo-roza toni dekoracije. "Manuela je drugačna, zadržana, ona je moj zaklad. Moji prijatelji pravijo, da ima najlepše oči in najčistejšo dušo.

Dragana Mirković je ponosna na svojo 22-letno hči
Dragana Mirković je ponosna na svojo 22-letno hči
IG

To so normalni otroci, kar je danes najlepši kompliment. Niso razvajeni, ne hrepenijo po blagovnih znamkah, celo enkrat sem hčerko prosila, naj obleče mojo malo bolj ekskluzivno obleko, pa ni hotela niti slišati o tem; sram bi jo bilo, če bi jo prijateljice videle v njej. Takšna je," je nekoč za revijo "Story" povedala Dragana.