Trači

Video s poroke Darka Lazića in Kaće

Avtor: kš

Darko Lazić je prejšnji teden svoji ženi Katarini obljubil večno ljubezen tudi pred Bogom. Vsekakor je bila edinstvena in nepozabna zabava. Poglejte si video, ki so ga pripravili novinarji kanala Paparco lov.

Darko in Kaća
Foto: Paparaco lov

Na poroki, ki je sledila, je bila prisotna tudi njegova nekdanja žena Ana Sević, s katero ima hčerko Loreno. Paparaco lov je objavil posnetke poroke, kjer vidimo podrobnosti razkošne zabave. Ana Sević se je zelo zabavala na poroki bivšega moža. Plesala je, objemala druge goste in snemala vsak korak Darka in Katarine, ves čas z nasmehom na obrazu.


Ana je medijem povedala, da ne vidi nič nenavadnega v tem, da je prišla na Darkovo poroko. Vzdušje na zabavi je bilo, kot je videti na posnetku, zelo vroče.

Eden in edini Radiša Trajković Đani je na Darkovi poroki povzročil pravi kaos. Prišlo je veliko znanih oseb, ki so se zabavale pozno v noč.

Darko Lazić je nedavno prvič spregovoril o odnosu z Marino Gagić, s katero ima sina Alekseja. Marina na poroko ni prišla. Darko je povedal: "Ponudil sem ji. Nimam nobenega problema, rekel sem: 'Če želiš, lahko prideš', ona je rekla: 'Ne pride v poštev'. Ana pa je drugačna, je prava dama. Po vsem tem je pokazala, kako velika je, iskreno moram to pohvaliti. Pravzaprav bi lahko prišla brez težav, imamo otroka, celo ona in Kaća se dobro razumeta in komunicirata, zdaj pa si nenadoma ustvariš težave. Otrok bi moral biti tu ..."