Trači

Vroče, Goga ljubi mlajše!

Avtor: kš

"Morda ima Melina raje starejše, jaz ne," je Goga Sekulić burno reagirala na vprašanje o Harisu - Lahko mi je oče!

Goga ima rada mlajše moške.
Foto: IG

Pevka Goga Sekulić, ki se je nedavno ločila od partnerja, s katerim ima sina, je burno reagirala na vprašanje o starejšem kolegu, pevcu Harisu Džinoviću.
Džinović, ki se je ločil od soproge Meline, s katero je preživel 22 let in ima dva otroka, je nedavno izjavil, da je "čustveno dostopen", zaradi česar so novinarji vprašali Gogo, ali bi bila v razmerju s starejšim kolegom.

goga-sekulić
Goga Sekulić pravi, da je Haris ne zanima ...
IG
"Haris Džinović in jaz?! On bi lahko bil moj oče, saj je enake starosti kot moj oče. Da ne bi koga užalila, cenim njegovo delo, on je gospod. Morda ima njegova bivša žena raje starejše moške, ampak zame je znano, da ne. Vsi vedo, da Goga Sekulić raje ima mlajše fante," je pevka povedala za Pink.rs.

Haris Džinović je ves čas v središču pozornosti, tako ali drugače.
Haris Džinović je ves čas v središču pozornosti, tako ali drugače.
ig

Haris Džinović je nedavno razkril, kakšne ženske ga lahko osvojijo.

"Zdaj sem svoboden moški. Čustveno dostopen, in na mene naredijo vtis lepe in pametne ženske, teh ni veliko! Mora biti normalna. Mora imeti vest, mora imeti toleranco, mora biti delavna. Ljubezen lahko pomeni tudi dotik roke, in ko se konča v postelji ... Ženske morajo imeti stališče! Vsi ljudje bi morali imeti stališče," je pevec nedavno povedal za "Prvo". Vsekakor pa mu je zdaj gotovo jasno, da Goga ni njegova “naslednja”.