Trači

Vse na tej 61-letnici je naravno?!

Avtor: kš

Lidija Vukićević, rojena 20. julija 1962 v Kraljevu, je priznana srbska igralka in političarka. Najbolj znana je po svoji vlogi Violete v kultni televizijski seriji "Boljše življenje".

Lidija Vukićević trdi, da je vse na njej povsem naravno ...
Foto: IG

Njena igralska kariera je dosegla vrhunec v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja, poleg tega pa je bila med letoma 2004 in 2012 tudi politično aktivna kot poslanka Srbske radikalne stranke. V svoji karieri je Lidija postala znana po svojem mladostnem videzu in črnih kodrih. Seveda so skoraj vsi mnenja, da je Lidija že večkrat obiskala plastičnega kirurga, a 61-letnica je v nedavnem intervjuju je razkrila, da je na svojem obrazu popravila le eno stvar.

lidija-vukićević
V nedavnem intervjuju je povedala, da je bil edini poseg, ki ga je imela, kolagensko izboljšanje kože.
IG

Denar je namenila …

"Od honorarja v seriji 'Boljše življenje' sem si zgradila hišo v Golupcu," poudarja Lidija. "Z reklamami, zahvaljujoč seriji, sem kupila dva avtomobila. Eden je bil zame, drugi za očeta," je dodala Lidija za Prvo TV. Mnogi so presenečeni, kako dobro Lidija izgleda s pomočjo ortodentije, nekaterim pa je težko verjeti, da igralka ni bila na estetskih operacijah. Vendar ona poudarja, da je njena lepota popolnoma naravna in da mladosten videz dolguje dobri negi že od 18. leta. "Edino, kar sem naredila na obrazu, je tretma z vbodi, ki spodbuja delovanje kolagena. To kožo naredi žametno. Poleg tega nisem naredila ničesar več, nobenih operacij. Skrivnost mojega mladostnega videza je, da se negujem že od 18. leta," je razkrila Lidija.

lidija-vukićević
Igralka je večkrat poudarila, da so njeni lasje povsem naravni in da jih nikoli ne ravna.
IG

Vse je naravno!

Lidija je poudarila, da je poleg omenjene korekcije vse ostalo na njej naravno. "Las ne ravnam, naravno so kodrasti. Obrvi ne pulim, kot se lahko opazi. Imam svoje nohte, ne maram umetnih. Zobje so tudi moji. Nikoli nisem želela imeti prevlek in nenaravno belih zob. Skrbim zanje tako, da grem na vsaka dva meseca k zobozdravniku in uporabljam črno pasto, da ohranim belino zob," je z nasmeškom na ustih zaključila igralka.

lidija-vukićević
61-letnica rada razkazuje svoje perfektno telo.
IG