Trači

Zadnjico poudarjala bolj kot glas!

Avtor: kš

Sandra Prodanović, bolj znana kot Sandra Afrika, se je rodila 1. aprila 1988 v Beogradu.

Visoka 163 cm, na svojem Instagram računu pogosto objavlja fotografije, ki poudarjajo njene impresivne obline in ki redko koga pustijo ravnodušnega.
Foto: Instagram

Kariero je začela kot plesalka Mileta Kitića. Med tem obdobjem so mediji poudarjali njene atribute, zato se je odločila, da se preizkusi kot solo pevka. Leta 2007 je izdala prvo pesem "Afrika", po kateri je dobila zdajšnji vzdevek.

Sandra
Pevka je znana po svojem provokativnem slogu, ki ga je najbolj poudarila v spotih za pesmi "Neko će mi noćas napraviti sina" in "Devojka tvog druga".
Instagram

Sandra velja za eno najbolj provokativnih pevk zadnjih let, ker je na začetku svoje kariere bolj poudarjala svojo zadnjico kot vokalne sposobnosti, vendar se je to spremenilo, ko je začela snemati duete z različnimi glasbenimi zvezdami.

Prepovedani videospoti

Posebno pozornost je Sandra Afrika pritegnila konec septembra 2012 z izdajo pesmi "Neko će mi noćas napraviti sina", za katero je bil spremljevalni spot ocenjen kot privlačen in provokativen. Isto se je zgodilo konec aprila naslednje leto, ko je v sodelovanju z romunskim glasbenikom Kostijem izdala pesem "Devojka tvog druga". Tokrat je bil spot ocenjen kot še bolj provokativen, zato je bil na YouTubeu prepovedan za neprijavljene in mladoletne uporabnike.

Poleg svoje glasbene
Poleg svoje glasbene kariere se Sandra Afrika ukvarja tudi z nepremičninskimi naložbami in je nedavno zaslužila 3,7 milijona evrov z gradnjo pametnih zgradb.
Instagram

Poleg glasbene kariere se je začela ukvarjati tudi z gradnjo stanovanj v Šabcu. Zgradbe rastejo, stanovanja se uspešno prodajajo, zaradi česar se njen račun nenehno povečuje. Pevka je nedavno zaslužila kar 3,7 milijona evrov …

Sandra Afrika
Sandra Afrika, ki je kariero začela kot plesalka, je danes ena najbolj priljubljenih in privlačnih pevk na glasbeni sceni.
Instagram

Njen Instagram račun je poln fotografij njenih impresivnih oblin v izzivalnih izdajah, ki jih redko kdo ignorira, in glede na podatke, ki so na voljo, je visoka (le) 163 cm.