Trači

Zakaj je Milica Todorović zapustila mladega lepotca?!

Avtor: kš

Pevka Milica Todorović se je odločila zaključiti razmerje s prelepim manekenom Lazarjem Granićem, zdaj pa so prišle na dan podrobnosti o njunem odnosu.

Bil je precej nezrel ... In njo je to motilo.
Foto: ig

Milica in Lazar sta se na prvi pogled zaljubila, zato sta takoj začela romantično razmerje. V prvih dveh mesecih je med njima vladala strast, zato so bile razlike med njima potisnjene v ozadje.

Milica Todorović je spet samska!
Milica Todorović je spet samska!
ig

S časom pa je Milico vse bolj motilo, da je Lazar manj zrel od nje, vendar ga ni želela priganjati ali spreminjati, temveč je upala, da se bo s časom sam spremenil," trdi vir za časnik Alo! in nadaljuje: "Postajalo ji je vedno težje zamolčati, kaj jo moti. V njem ni prepoznala nobene resnosti ali želje po gradnji bolj resne prihodnosti.

Lepotcu je zlomila srce.
Lepotcu je zlomila srce.
ig

Lazar si je želel hoditi ven, zabavati se, potovati in šaliti, medtem ko je Milica že v življenjski fazi, ko potrebuje harmonijo, mir in partnerja, s katerim bi ustvarila družino. Tega pri njem ni začutila, zadnji tedni pa so ji bili neznosni. Motilo jo je, ko jo je objel in poljubil, zato ga je začela videvati vedno redkeje. Namesto da bi z njo govoril o njunem odnosu, je nadaljeval otročje obnašanje. Takrat je dosegla svojo mejo, sestala se je z njim in ga zapustila. Še vedno se spremljata na družbenih omrežjih, a je to zagotovo konec," trdi vir.

Najbrž ne bo imel težav najti novo dekle ...
Najbrž ne bo imel težav najti novo dekle ...
ig

"Dogovorila sta se, da ostajata prijatelja, vendar ni več mogla prenašati njegove družbe, čeprav se je trudila razumeti vse. Razhod je njega izjemno prizadel … Čeprav je saj se je Milica dolgo pripravljala, kako in na kakšen način zaključiti ta toksičen čustveni odnos," zaključuje vir.