Trači

Zakaj Karleuša tako pljuva kolegice?!

Avtor: kš

Pevka Jelena Karleuša je na koncertu Dragane Mirković izrazila svoje (negativno) mnenje o Anđeli Ignjatović Breskvici.

Samozavestna Jelena ima od nekdaj zelo oster jezik.
Foto: Profimedia

Po poročanju srbskih medijev je Karleuša grobo kritizirala Breskvico in njeno pesem “Gnezdo orlovo”, ki se je uvrstila na izbor za predstavnika Srbije na Eurosongu. Karleuša je pesem označila kot “lažno” in izjavila, da je Breskvica “neverjetno glupa (neumna)” po tem, ko je Breskvica komentirala, naj se Karleuša “ukvarja s svojimi posli”. Na istem dogodku se je Jelena (spet) lotila tudi Cece, s katero ima že leta in leta neporavnane račune.

breskvica
Breskvica ne razume, zakaj je Jelena taka do nje ...
IG

Breskvica je sebi v bran povedala, da jo je najbolj prizadelo, ker je s tem Karleuša kritizirala tudi njeno ekipo in menedžment. Mlada pevka je poudarila, da so to ljudje, ki so ji v življenju zelo pomagali in nikoli niso ničesar zahtevali v zameno.


Prav tako je Breskvica povedala, da čuti veliko spoštovanja do starejše kolegice in da jo ceni tudi zato, ker je Jelena že toliko časa prisotna na glasbeni sceni. Obenem je poudarila, da njej ne bi bilo težko podpirati nekoga, še posebej, če je ta oseba mlajša - torej je očitno popolnoma drugačna od Jelene. Pa je res?