Trači

Zato je Darko Lazić skrival svojo poroko!

Avtor: kš

Vse o tem, zakaj je Lazić skrival svojo poroko s Kaćo pred javnostjo!

Darko Lazić in Kaća
Foto: Instagram

Pevcu je vsega dovolj! »Nimam več toliko moči!«

Priljubljeni in seksi Darko Lazić, ki trenutno uživa v Španiji,  je spregovoril o civilni poroki s Katarino - Kaćo, njunih načrtih in razlogih, zakaj je moral zmanjšati število nastopov ter o estetski korekciji, ki je zanj skorajda nujna.

Civilna poroka ... 

»Kaća in jaz sva se poročila civilno, če bo Bog dal, bo tudi cerkvena poroka. Želel sem obdržati svoje zasebno življenje zase. Nekaterih stvari mi je preprosto preveč ,« je povedal Lazić, nato pa spregovoril tudi o poslovnih podvigih in priznal, kateri estetski korekciji bo podvržen.

darko-lazić
Darko Lazić bo kmalu šel pod nož
Instagram

Želim izgledati POPOLNO!

»Posnel sem štiri nove videospote, želel sem nekaj malce drugačnega. Sicer sovražim snemanje videospotov, vendar sem našel tako dobre pesmi... Grem malo zategniti kožo, trudim se, kolikor lahko, s treningom in prehrano, vendar s prehrano in treningi res ne morem odstraniti odvečne kože, želim izgledati popolno,« je priznal pevec, ki je še dodal: »Zmanjšal sem število nastopov na porokah ... Po nesreči res nimam več toliko moči, da bi nastopal cel dan na poroki. Temu se sedaj res izogibam. Čeprav pogrešam tudi te nastope, enostavno nimam več dovolj moči,« je bil iskren Darko.

Tako je bil videti Darko tik po hudi prometni nesreči ... Poglejte si videospot!