Trači

Zdravko Čolić - Je bila ona njegova velika ljubezen?!

Avtor: kš

Govori se, da je ta pevka bila velika ljubezen Zdravka Čolića: Pojavila se v njegovem videospotu in že takrat so bili mnogi mnenja, da je med njima veliko več od prijateljstva.

Zdravko Čolić in Doris Dragović
Foto: YT

Zdravka Čolića mnogi imenujejo za največjo zvezdo v regiji, pri čemer uživa posebno naklonjenost žensk. Priljubljeni pevec je sicer poročen že več kot dve desetletji, njegovo ženo, s katero ima dve hčerki, pa redko vidimo v javnosti.

Zdravko ne mara govoriti o zasebnem življenju, zato se v medijih pojavlja predvsem profesionalnih obveznosti. Vendar mediji ne bi bili zanimivi, če se tu in tam ne bi vmešali tudi v zasebna življenja znanih osebnosti.

Pred približno tridesetimi leti je Čolić objavil videospot za pesem "Ti možeš sve, al jedno ne", v katerem se je pojavilo dekle, s katerim so ga kasneje mnogi povezovali. Gre za rosno mlado Doris Dragović, ki je takrat šele začenjala svojo glasbeno kariero.

Zdravko Čolić je priznal, da sta se z Doris nekoliko spogledovala.
Zdravko Čolić in Doris Dragović
YT

Takrat se je ugibalo, ali med njima obstaja nekaj več kot le profesionalno sodelovanje, Čola pa je leta kasneje pojasnil: "To je bil šov 'Ti si mi v krvi', ki smo ga snemali v Deliblatski peščari in Novem Sadu. Nedavno sva se srečala na zagrebški televiziji, Doris pa mi je v šali rekla: 'Jaz sem Ruška, se spomniš?' V resnici je bila Ruška v omenjenem videospotu. Takrat je pela v splitski skupini 'More'. Bila je zelo privlačna, malo sva se spogledovala, bilo mi je prijetno. Žal mi je, da je večina tega gradiva izgubljenega," je že pred leti povedal legendarni pevec … In tako so ostali le spomini, ki pa so še vedno živi v njegovi glasbi.