Trači

Zoki Šumadinac ostro nad Ano Nikolić

Avtor: kš

Pevka Ana Nikolić, ki že nekaj časa ni v dobrih odnosih s svojim bivšim možem, reperjem Stefanom Đurićem Rastom, s katerim ima hčerko Taro, občasno rada javno zbode svojega bivšega partnerja.

Ana Nikolić
Foto: IG

To je storila tudi nedavno preko svojega profila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo Rastove nove pričeske in jo primerjala s sliko nekdanjega udeleženca resničnostnega šova "Zadruga", Zokija Šumadinca.
“Ne morem. Rasta je Bog,” je zapisala Nikolićeva, ob tem pa dodala nekaj smeškotov, ki se smejejo do solz. Čeprav trenutno uživa v novem razmerju in na družbenih omrežjih redno deli fotografije s svojim novim izbrancem, pa kar ne more iz svoje kože in večkrat piše o bivšemu.

ana-nikolić
Ana Nikolić
IG

In če je morda mislila, da bo s tem prizadela prav njega, se je hudo zmotila - zaradi te objave je pobesnel tudi Zoki Šumadinac, ki je pevko označil za bolno in obupano. Poteza pevke mu je bila izjemno neljuba, še posebej ker je, kot je izpostavil v izjavi za Kurir, v preteklosti nudil podporo in ji pomagal čez težke trenutke.

“Ana je bila včasih cenjena vokalistka in pevka. Sedaj poskuša zasmehovati druge, saj je postala nepomembna in je občinstvo dokončno izgubilo zanimanje zanjo. Svoj čas je preživljala v studiih, na nastopih in odrih, pogosto pod vplivom alkohola … Nič ni bolj žalostnega ali obžalovanja vrednega kakor to. Sedaj, ko je izgubila vse, kar je gradila, se oprijema ljudi kot sem jaz, ki svojo pot gradimo na pošten način in brez škandalov, je za Kurir povedal Zoki in še dodal: “Zgodbe, ki so se pojavile o meni, so bile čista izmišljotina ljubosumnih posameznikov, ki se zadovoljujejo z drobtinicami, ki padajo z miz bogatašev. Ana se vedno znova opira na Rasto, saj le tako lahko obstaja v svetu estrade. Brez, da bi se oklepala nekoga, je praktično nevidna. To je obupno in kaže na njeno notranjo praznino. Če bi bil na njenem mestu, bi me bilo sram, umaknil bi se iz javnosti in se vrnil v osamo, iz katere sem prišel. Podpiral sem jo preko socialnih omrežij in v mojih televizijskih nastopih, ko se je zgodil tisti škandal. Zato bi morala biti hvaležna. Toda osebe brez razumevanja, uma in srca ne znajo ceniti vljudnosti. Moj nasvet je, da nemudoma poišče kvalificiranega psihologa. Do takrat bom molil in prižigal sveče za njeno zdravje, saj to počnejo pravi kristjani in ljudje z integriteto,” je zaključil Šumadinac.

Kdo je Zoki Šumadinac?