Zanimivosti

Aca Lukas - Večina dogajanja je v zaporu

Avtor: kš

Producent Saša Mirković napoveduje, da bo drugi del "Stravično" presegel njegov prvi film o eni največjih balkanskih zvezd, ki si ga je v regiji ogledalo skoraj milijon ljudi.

Aca Lukas
Foto: Produkcija Hype

Celovečerec s pomenljivim imenom Stravično si bo srbsko občinstvo najprej ogledalo v beograjskem Sava centru 19. novembra, balkanska premiera pa je napovedana za 23. november v ljubljanski Areni Stožice.


Aca Lukas, čigar pesem Thief je tema novega filma Stravično, je navdušen nad novim nadaljevanjem trilogije. Priljubljen srbski glasbenik je pred dnevi izdal novo pesem 'Flawlessly Bad'. Obe skladbi in svoje številne uspešnice bo izvedel na koncertih v okviru beograjske in ljubljanske premiere filma Stravično.

Po besedah znanega estradnega menedžerja in filmskega producenta Saše Mirkovića bo drugo nadaljevanje še večja uspešnica kot Pokidano, ki si ga je v kinematografih po vsej regiji ogledalo okoli milijon ljudi.
Spomnimo, da je bila premiera prvega dela trilogije 'Pokidan' lani v Splitu, film pa je na festivalu 'Hollywood On The Tiber Film Awards' prejel pet nagrad, med drugim za najboljši mednarodni film, najboljšo režijo ter najboljši scenarij in produkcijo, ki sta ju osvojila Saša Mirković in njegova produkcijska hiša Hype.

Prvi del trilogije
Prvi del trilogije, "Pokidan", je prejel pet nagrad na festivalu "Hollywood On The Tiber Film Awards".
Produkcija Hype

“Prepričan sem, da ‘Stravično’ nikogar ne bo pustilo ravnodušnega! Film daje vpogled v eno najtežjih obdobij Ace v zasebnem in poklicnem življenju. Del posnetkov je bil posnet v Zagrebu, v tamkajšnji Areni, klubu Mint in na zagrebških ulicah,” pravi Mirković o svojem novem filmskem projektu, ‘težkem’ več kot tri milijone evrov, katerega hrbtenica je Acovo življenje za rešetkami, v zaporu.

aca-lukas
Aca Lukas
Produkcija Hype

Poleg priljubljenega beograjskega igralca mlajše generacije Mladena Sovila, ki je v glavni vlogi že osvojil srca občinstva v Pokidanih, igrajo še Branka Katić, Mirsad Tuka, Sunčica Milanović, Miloš Pejović in Ivan Đorđević kot Saša Mirković. Režiserka filma je Suzana Purković, ki je napisala tudi scenarij za večkrat nagrajeni film 'Pokidan'.

aca-lukas
Producent Saša Mirković napoveduje, da bo "Stravično" še večja uspešnica kot prejšnji film "Pokidano", ki ga je gledalo milijon ljudi.
Produkcija Hype