Zanimivosti

Bar: Ksenija napadla Majo

Avtor: k.s.

Edina slovenska tekmovalka v srbskem resničnostnem šovu, Ksenija Kranjec, je popolnoma izgubila živce in napadla hrvatico Majo Kovačević.

Bar
Foto: YouTube

Platinasta Dalmatinka je v zadnjih dneh popolnoma izgubila kompas in se pod vplivom alkohola predajala strastem najprej s svojim sotekmovalcem Ivanom, kasneje pa še z neznancem, ki je prišel v bar. Tudi njeno obnašanje je zadnje čase res nevzdržno in Ksenija je tudi zato popolnoma izgubila živce in napadla Majo … Vanjo je metala krožnike in v enem trenutku je vzela v roke mizo in jo želela zalučati v blondinko, ki se je ves čas smejala …

Bar
Maja in Ivan
YouTube

Huje kot v Zadrugi?!

Bar je že pred časom zapustil Jan Klobasa, ki prav zaradi podobnih izgredov ni mogel več zdržati. On je raje odšel domov, kot da bi izgubil živce, tako, kot se je to zgodilo Kseniji. 

Posredoval je tudi varnostnik

Čeprav sta besno Ksenijo držala Sanja in Ivan, je moral posredovati tudi varnostnik. Če ta ne bi posredoval, bi se najbrž vse skupaj končalo še huje.

Kazen - odpoved

Zaradi tega agresivnega obnašanja bodo padle tudi sankcije. Po vsej verjetnosti bo nekdo moral zapustiti šov … Vprašanje je le, katera od dveh blondink se bo morala vrniti v svojo državo … Hrvatica ali Slovenka?