Zanimivosti

Dušan je Pamelo naučil delati ajvar!

Avtor: kš

V oddaji Pusti brigu", je igralec Dušan Kaličanin delil zanimivo zgodbo o svojem prijateljstvu s Pamelo Anderson in Nicole Kidman.

Pamela naj bi znala fantastično lupiti paprike, vsaj tako pravi Dušan ...
Foto: Instragram / Profimedia / KŠ

Povedal je, kako je Pamela Anderson, ki je velika ljubiteljica ajvarja, sodelovala pri pripravi tega priljubljenega srbskega prigrizka. Lupila je paprike in pripravljala ajvar, Kaličanin pa je delil tudi anekdoto o tem, kako Pamela peče paprike. Dodal je, da je bila Pamela ključna oseba, ki mu je pomagala vstopiti v Ameriko in da delita strast do srbske kulture, vključno z ajvarjem.
V oddaji "Pusti brigu", ki se predvaja vsako nedeljo ob 17.15 na programu Kurir televizije, je voditeljica Ljiljana Stanišić gostila igralce Natašo Aksentijević, Dušana Kaličanina in Predraga Pedju Damjanovića, ki so delili zanimivosti iz svojega življenja.

Dušan Kaličanin je zaradi svojega posla velikokrat v ZDA.
Dušan Kaličanin je zaradi svojega posla velikokrat v ZDA.
Instragram / Profimedia / KŠ

Kaličanin je po tem, ko je povedal, kje in kako je potoval zaradi svojega dela, delil z gledalci zelo zanimivo zgodbo o svojem prijateljstvu s Pamelo Anderson in Nicole Kidman. Povedal je, da sta z Natašo pregovarjala za vlogo v enem izmed tujih filmov. Ona ni hotela iti, on pa je odšel na snemanje v ZDA. Na letališču so ga ustavili varnostniki in naključje je naneslo, da je bila ravno v tistem trenutku na letališču tudi Pamela, ki pa je poznala Natašo. Ta je stopila v stik z njo in Pamela je rešila situacijo ter varnostnikom povedala, da pozna srbskega igralca … Nakar sta letališče celo skupaj zapustila.

Si lahko predstavljate, da vam Pamela Anderson pripravi domači ajvar?!
Si lahko predstavljate, da vam Pamela Anderson pripravi domači ajvar?!
Profimedia

Od tistega trenutka dalje pa sta postala prijatelja in se družita vsakič, ko je to mogoče. Igralec je voditeljici povedal, da je ameriška blondinka tudi velika ljubiteljica doma narejenega ajvarja, ki se ga je naučila delati tudi sama. “Spekla je paprike, jih olupila in sama pripravila ajvar,” je še z nasmeškom na ustih povedal bradati igralec.